Vadhajtások

Apró változás a Vadhajtások.hu fórumán: fontos információk törzsolvasóinknak

Kedves olvasóink,

 

Röviden jeleznénk azoknak akik kizárólag weboldalunkon kommentelnek, hogy a fórumfelületet egy különálló moderátor-társaság kezeli, rengeteg időt és energiát megspórolva ezzel szerkesztőinknek, akik eddig ezt a feladatot is ellátták. Havonta több mint 50-60 ezer kommentet kell már itt követnünk.

 

Pontosan tudjuk, hogy előfordulhat akár tévedés is, és moderátoraink állnak mindenki rendelkezésére. Külön erre létre lett hozva egy e-mail cím is: moderator(kukac)vadhajtasok.hu.

 

Természetesen a fenti címre lehet jelezni a fórumon tapasztaltakat, vagy segítséget lehet kérni, ahogyan ezt egyre többen meg is teszik. Amennyiben olyan Trollt látsz aki szándékosan bomlaszt, jelezd nyugodtan.

 

Picit kedveskedtünk azoknak akik nem a Facebookon lógnak, cikkeink alá betettük a reakció-jeleket, ezekkel mindenki ki tudja fejezni, mit váltott ki az adott cikk.

 

Nagyon fontos szempont számunkra, hogy fórumunkat megóvjuk, ne engedjük a felforgatóknak a cirkuszt, sajnos ennek szinte minden jobboldali felület az áldozata már. Mi leszarjuk a demokráciát, itt valóban diktatúra van, gondolkodás nélkül basszuk ki azokat akik tönkretennék fórumunkat. Magyarul: megvédjük a jobboldali kommentelőket.

 

Ez a cikk, ki sem kerül a Facebook-oldalunkra, hiszen tényleg azoknak szól, akik nem a Facebookra várnak egy hírek miatt, hanem megtisztelnek bennünket a keresőkből, vagy a Mobil Appunk-ból.

 

 

Vadhajtások – csúcsszerkesztősége