Vadhajtások

Jákob tényleg megbolondult: Orbán megint a Jobbik követelését teljesítette a kijárási korlátozással

“Örömmel nyugtázzuk, hogy bár késve, de Orbán Viktor is meghallotta az idők szavát, teljesítette a Jobbik követelését, és végre-valahára elrendelte a kijárási korlátozást.” – kezdi Facebook bejegyzését Jakab Péter pártja, mintha ők találták volna ki ezt a sok országban bevett gyakorlatot.

“Kár, hogy ez a lépés is – mint a kormány összes többi járványügyi intézkedése – a járvány terjedésének megelőzése szempontjából meglehetősen későn és felemás módon került bevezetésre.” – teszik hozzá természetesen, hisz nehogymár egyszer is elégedettek legyenek a kormánnyal. Ők mindig, mindent jobban tudnak.


Jakab Péter | Forrás: Hír TV

 

 

Ezt írták még:

“A kormánynak nem a koronavírus hatásainak lekicsinylésével és a prevenciós eszközök hatástalanságának bizonygatásával kellett volna foglalkoznia az elmúlt hetekben, napokban, hanem a lehető legszigorúbb járványügyi intézkedéseket kellett volna meghoznia a magyar emberek biztonsága érdekében. A magyar kormánynak nem a koronavírus-járvány okozta tünetek felelőtlen bagatellizálásával kellett volna nyugtatgatni a magyar embereket, hanem már – számos nemzetközi minta alapján – át kellett volna vállalnia a magyar dolgozók bérének nyolcvan százalékát, akiknek a munkahelye ideiglenesen bezár, illetve akiknek a munkavégzése ellehetetlenül a koronavírus miatt hozott rendeletek következtében. Már réges-régen be kellett volna vezetni a védekezésben kulcsfontosságú termékekre a hatosági árszabást! Már hetek óta ki kellett volna hirdetni a rezsifizetési moratóriumot!

Az elmúlt években azt harsogta a köztévé és a kormánypárti médiabirodalom, hogy Magyarország szárnyal, egész Európa minket irigyel a gazdaságpolitikai csodáért. Szeretnénk végre látni, hogy a szárnyaló magyar gazdaság képes azt megtenni, amit számos – Orbán Viktor által korábban lesajnált – európai uniós tagország már megtett: közvetlen anyagi támogatást nyújtani a munkából kiesett magyar embereknek, munkavállalóknak és vállalkozóknak egyaránt.”

 

(Hírháttér.eu)