2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Exkluzív videót teszünk közzé: Buszsofőrre támadott a fiatal drogos ma hajnalban Budapesten

Exkluzív felvételt mutatunk ami ma hajnalban készült, Budapesten.Olvasónknak köszönhetően, bízunk benne példás büntetést fog kapni a videón szereplő nyikhaj. Ma hajnalban körülbelül 1 óra 30 perckor történt az eset, ami először itt a Vadhajtások.hu oldalon kerül ki a nyilvánosságra.  A 950-es éjszakai járaton megtámadják a Buszsofőrt, a Kálvin tér megállójában.   Rendszám: FLR - 702   Mi ennyivel tudjuk a rendőrség munkáját segíteni, bízunk benne, gyorsan el is kapják és beazonosítják az olvasónk által készített felvétel alapján.     [video width="1080" height="1920" mp4="https://www.vadhajtasok.hu/wp-content/uploads/2020/03/xc1dxe1m-Zsxe1kai.mp4"][/video]      Frissítés:   Cikkünk megjelenése után, nagyjából 30 perccel, szerkesztőségünknek azt jelezte Tényi István, hogy Garázdaság vétség gyanúja miatt, megtette a feljelentést.  
BEJELENTÉSTárgy: Garázdaság vétség gyanúja Tisztelt Budapesti Rendőrkapitányság!
Bejelentést teszek ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C. törvény 339. § (1) bekezdésébe ütköző garázdaság vétség gyanúja miatt.Indoklás2020. évi március hó 29. napon beszámoló jelent meg a vadhajtasok.hu oldalon Exkluzív videót teszünk közzé: Buszsofőrre támadott a fiatal drogos ma hajnalban Budapesten címmel.
A vonatkozó rendelkezések alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérem. Az ügyben tett intézkedésekről tájékoztatás kérek, áll a feljelentésben.  
   
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató