2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Dobrev: Orbán azért nem költ a járvány kezelésére, mert a 2022-es választásokra tartalékol

Nem elég, hogy a koronavírus-törvény körüli cirkusszal véglegesen a nemzetárulás megbocsáthatatlan bűnébe esett a balliberális ellenzék, még mindig képesek fokozni a pofátlan hazudozást és az ócska, ripacs magamutogatást.A legújabb jelentkező személyesen az őszödi böszme neje, Gyurcsányné alias Dobrev Klára EP-képviselő, akinek rendkívül vastag bőr van az arcán. Miközben nemzetközi összehasonlításban a legbátrabb gazdaságpolitikai, gazdaságvédelmi intézkedéseket jelentette be az Orbán-kormány, illetve európai, de akár világviszonylatban is sikeresnek tűnnek a járvány terjedésének lassítását szolgáló korlátozásai, rendelkezései, addig a DK brüsszelitája a „nemzeti összefogás” jegyében brutálisan beletörölte a lábát a miniszterelnökbe és a kormányzatba. Mégpedig veretes, mocskos rágalmakkal!

„Az Európai Unió kormányai közül a magyar kormány mozgósítja a legkevesebb összeget a járvány kezelésére. A kormány fukarsága mögött az a megfontolás áll, hogy a rendelkezésre álló állami pénzeszközöket a 2022-ben esedékes választások megnyerése érdekében fogja elkölteni. Orbán Viktor számára a hatalom megtartása fontosabb, mint a vírus és a járvánnyal együtt járó válság leküzdése”

– fröcsögte az arra fogékony német, francia, osztrák és svájci libsi médiamunkásoknak a nyilvánvalóan hataloméhségétől megrészegült Gyurcsányné. Hogy kinek a számára fontosabb a vélt vagy valós politikai haszonszerzés a hatékony válságkezelésnél, azt az ellenzék DK-stól, Gyurcsányostól tökéletesen bemutatta az utóbbi napokban. Soha nem is felejtjük el. Az országot tönkretevő nemzeti elkúró felesége azonban képes volt megfejelni az eddigi barbárságot, amennyiben tényként állítja, hogy a „fukar” Orbán nem költ eleget a magyar emberek életének megvédésére, ráadásul azért, hogy majd választási győzelme érdekében vethesse be a pénzt, amit most – kvázi – „megspórolt”.

Ilyet csak egy végtelenül gonosz elme képes feltételezni, és leginkább tán akkor szülhet efféle gondolatokat, ha magából indul ki. Gyurcsányné szégyellheti magát, hogy kinyitotta a száját.

Leülhet, minősíthetetlen!Forrás: Jp.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató