2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Megszólalt a hazaáruló Jávor Benedek: ez egy relatíve ártalmatlan, "olcsó" járvány

Karaácsony Gergely párttársa, az ex-Európai Parlamenti képviselő Jávor Benedek a szélsőliberális, anarchista Mércének adott interjút, akik a világjárvány idején kéregetnek az olvasóiktól.A hazaárulásáról méltán híres Jávor elmondta, hogy Belgiumban van és

Megpróbálhatunk levonni néhány hasznos tanulságot, amelyek rendszerszintű átalakításokra ösztönözhetnek minket.

a globalizmus okairól beszélt, de itt egyszerűen megfeledkezik az Európai Unió tehetetlenségéről és az álságos tevékenységéről. Hiába, Benedek egy européer katona.Aztán az interjú katarzisa is hamar elkövetkezik:

Ne felejtsük, ez egy relatíve ártalmatlan járvány. Eddig nagyjából 350 000 megbetegedéssel és 15 000 halálos áldozattal járt a világban (de már ez is próbára teszi az egészségügyi rendszereink kapacitásait), és bár ez nyilvánvalóan és sajnálatos módon növekedni fog az elkövetkező hónapokban, de a másfél milliárdos Kínában például lényegében már véget is ért.

(Annyira véget ért, hogy hamarosan jön a második hullám) Majd néhány sorral lejjebb nyomatékosítja a mondanivalóját:

Pedig ez egy relatíve ártalmatlan, „olcsó” járvány. Tényleg annyira aránytalan teher az ilyen rendszerszintű társadalmi-gazdasági stresszhelyzetek valószínűségének szignifikáns csökkentése a Párizsi Klímamegállapodásban foglalt cél, a 1,5-2 fokos átlaghőmérséklet emelkedés teljesítése révén?

  Nem maradhatott ki az EU helyett segítséget nyújtó Oroszország mocskolása és Kína diktatúrázása, illetve Trump szapulása sem. Persze az EU-ban minden helyén van, egy csepp kritika sem éri őket. Majd Jávor belelendül és elkezd fideszezni is...

A magyar kormány néhány, fideszes léptékkel mérve is különösen tenyérbemászó képviselőjének pökhendiskedése az Orvosi Kamarával vagy a pedagógusokkal nem a helyzet megértéséről tanúskodik, hanem arról, hogy a Habony-művek logikáján kívülre az elméjük nem képes tovább terjeszkedni.

 Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató