2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Vadai a Parlamentben: a Fidesznek van egy lincselő csapata a Facebookon (Vadhajtások.hu)

Vadai szerint a Fidesznek van egy Facebookos lincselő csapata, facebookos halálosztó kommandókról rikácsolt, akik megtámadják az ellenzéki politikusokat a közösségi oldalakon. Vadai nem mondta ki a Vadhajtások.hu nevét, de természetesen ránk gondolhatott. És mi ezt vállaljuk is, Magyarországon a márciusi hónapban a legolvasottabb jobboldali portál vagyunk, több mint 4 millió egyéni olvasóval. És amíg ilyen Vadaik lesznek, addig mi csak növekedni fogunk.  De még elmondta ezt is:      Vadai Ágnes a DK alelnöke arról beszélt, hogy egy percre azt hitte, a koronavírus-járvány egységbe kovácsolja az Országgyűlést.
Tévedtem! Történjen bármi, önök párt politizálnak, hazudnak, lejáratnak.
- mondta. Az elmúlt egy hétnek arról kellett volna szólnia, hogyan térnek át a tömeges tesztelésre, hogyan pótolják azoknak a megélhetését, akik elvesztették jövedelmüket. Ehhez képest arról szólt, hogy „az ellenzék felelőtlen magatartása gátolja a védekezés elleni küzdelmet”, mondta.
Ébresztő! egy világjárvány van és magyarok halnak meg. Ne ellenünk folytassanak hadjáratot, hanem a járvány ellen harcoljanak
- kérte. Hozzátette, az ellenzék mindenben támogatja a kormányt, ami a magyarok egészségét és megélhetését szolgálja. Valamint tájékoztatást kért arról, hogy Magyarországon, miért nincs még mindig tömeges tesztelés.
Mészáros Lőrinc még nem csinálta meg a haveri céget? Mi ez a kupleráj a tesztelések körül?
Lehet miniszterelnöki pr-videókat gyártani arról, hogy Magyarországon senki nincs egyedül, de mi lesz azokkal, akik már elveszítették az állásukat, akiknek nincs jövedelmük? Végezetül kérte, hogy duplázzák meg az egészségügyi dolgozók fizetését!    (Index nyomán Vadhajtások.hu)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató