Vadhajtások

Bebuktatjuk Jákobot: a védekezésre 0 forintot adott, de 5 milliót költött a kormány mocskolására

Jakab Péter, a liberálissá vedlett párt elnökének múlt heti teljesítménye:

– 0 forint adomány

– 5 millió forint kormányellenes propagandára 1 hét alatt

Ez havi szinten 20 millió, éves szinten 240 millió forint – csak az ő személyes oldalán.

És picsogtok, hogy nincsen pénzetek, a diktatúra kikészített benneteket?

Honnan van a zsé, Jákob? Talán Gyuri bácsi neked is csorgatott?

Valódi védekezés helyett 5 millió forintot költött kormányt gyalázó hirdetésre Jakab Péter 1 hét alatt. Így harcol a koronavírus ellen a csicskapárt Jákobja.

Magyarországon a koronavírus járvány idején kimondhatjuk, hogy össztársadalmi összefogás alakult ki országszerte. Minden társadalmi csoport segíti egymást, politikai nézettől teljesen függetlenül.

A politikában sajnos nem született nemzeti egység, és a jelek szerint soha nem is fog a jelenlegi ellenzékkel.

Varga Judit igazságügyi miniszterrel kezdődtek az adakozások: 500 ezer forintot ajánlott fel a koronavírus elleni védekezésre. Majd az egész ország megmozdult: Mészáros Lőrinc MKB bankja 1 milliárd forintot ajánlott fel, a nemzeti 11 is 30 milliót, gyakorlatilag az egész ország adakozásba kezdett.

Nem úgy az ellenzék.

Az ellenzék valódi védekezés helyett fizetett politikai hirdetésben hergeli az embereket a Facebookon. Számos alkalommal nekünk is felbukkantak Jakab Péter Facebookos hirdetései, ezért utánanéztünk, milyen összeget költött el Jakab Péter Jobbikja ezen reklámokra.

A kép jobb felső sarkában jól látható, hogy Jakab Péter potom 5 millió forintot költött el 1 hét alatt haszontalan politikai hirdetésekre, gyalázkodásokra a veszélyhelyzet idején, március 21-27 között.

Ilyen ez a júdáspárt.

(Mindenszó.hu nyomán)

A téglaképű Dobrev megjelent 20 maszkkal a Szent László Kórháznál – Videó | Vadhajtások

Kimozdult a szemlőhegyi Apró-villából Gyurcsányné Dobrev Klára, mert úgy érezte, itt az ideje a segítségnek. Ajándékot vitt a Szent László Kórházba, ugyanis szerinte – a kormány felelőtlensége miatt – ott védőfelszerelések, eszközök szűkében vannak. A mellékelt videón a képviselő asszony aggodalomtól áthatott hangon, a Gyurcsány családtól megszokott pátosszal ecseteli a…