Vadhajtások

Jakab Péter telefonon zaklatta olvasónkat, aki tömeges feljelentésre buzdít

Rengeteg olvasónk felháborodott azon, hogy Jakab Péter zaklatta telefonon.

Mivel sok levelet kaptunk, sőt, felhívást is feljelentésre Jakab ellen, mi nem vagyunk semmi jónak az elrontói.  Így most közzétesszük azt.

 

Több olvasónk jelezte, hogy 15-20 éve fideszes, mégis furcsa módon, Jakabéknál landolt a telefonszáma, többször is hívogatták. Soha nem álltak kapcsolatban a Jobbikkal, még e-mail címet sem adtak meg nekik, nem pedig privát telefonszámot.

 

Volt olyan olvasónk, aki a beérkező hívásról képet készített, és telefonja egyszerűen a számhoz azt írta ki, hogy Átverés/Csalás.

 

 

Aztán több olvasónk összefogott már, ügyvéddel egyeztetve az alábbi levelet küldte be szerkesztőségünknek:

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Az elmúlt hétvégén Jakab Péter privát telefonszámokon többeket zaklatott.

Ügyvéddel egyeztetve küldöm az alábbi beadványt, melyet kérek, hogy közöljetek le, írassátok alá az érintettekkel és küldjétek el a  NAIH [email protected] címre.

Akit szintén zaklatott Jakab, kérjük másolja ki ezt a levelet, és küldje el a fent említett e-mail címre:

Tisztelt Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság!

2020. március 27.-28. napján, a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében Jakab Péter privát telefonszámokat hívott fel.

Kapcsolattartás céljából korábban sem a Jobbik Magyarország Mozgalom, sem pedig Jakab Péter részére az érintettek nem adták hozzájárulásukat, hogy személyes adataikat, így telefonszámukat kezeljék. A hívás során arról, hogy milyen célból kezelik személyes adataikat, illetőleg, hogy milyen forrásból jutottak ahhoz hozzá, tájékoztatást nem kaptunk.

A fentiekre tekintettel kérjük a T. Hatóságot, hogy indítson vizsgálatot a fenti adatkezelés tekintetében, és annak eredményéről válaszlevélben szíveskedjen tájékoztatni.

 

 

 

Vadhajtások.hu