Vadhajtások

Itt az igazság Kamu Geri Budapestjéről: mindenhol hajléktalanok fetrengenek – Képek

A Facebookbubus főpolgármesternek ajánljuk figyelmébe a következő cikkünket. Miközben a koronavírus teljesen kiürítette a fővárost, egy újabb jelenség csapta fel a fejét. 

Kb. 15 perc alatt készítettem el ezeket a fotókat Budapest belvárosában. Az érintett kerületek polgármesterei a következők:

Niedermüller Péter, Soproni Tamás, Pikó András és Tóth József.

Mondani sem kell, hogy mind ellenzéki politikus.

Érdekes, hogy a közösségi oldalon aktív városvezetők és még az öt főpolgármester-helyettessel rendelkező Karácsony Gergely sem lett figyelmes. Ennyire számít neki a vírus elleni védekezés és a magyar emberek egészsége. Persze Soros Gyuri pénzéért egyből hálálkodott, reméljük, hogy jut abból majd erre is!

Budapest belvárosa a világjárvány idején tiszta mocsok és hajléktalanok tucatjai árasztják el. Megjegyezzük, hogy szó sincs a hajéktalanok démonizálásáról, a hanyag városvezetésre akarjuk felhívni a figyelmet. Ezek az emberek fokozottan vannak kitéve a veszélynek és ezáltal a fővárosiak is. Könnyen elkaphatják a fertőzést és terjeszthetik bárhol. Ők mindenhol megfordulhatnak, parkokban, tömegközlekedési járműveken a tereken, boltokban.

A problémára még nem reagált Karácsony és ahogyan ismerjük őt, inkább besöpri a szönyeg alá majd.

Még egyszer megjegyezném, 15 perces bicikilizés alatt készült el ennyi kép. Elképesztő állapotok uralkodnak Budapesten.

Karácsony Gergely alkalmatlan!

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2