2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Verhofstadték a kommunistákkal, a zöldekkel és a kalózpártok képviselőivel aláírásgyűjtésbe kezdtek az "orbáni diktatúra" ellen

Még a jó öreg fogtündér is szignózta... Ezek a rohadékok most megpróbálnak belénk rúgni egy utolsót, mert érzik a vesztüket. Ha, vége lesz a koronavírus-járványnak az olaszok vezetésével biztos több ország el fogja hagyni az uniót. Végük lesz, mint a botnak. Próbálnak minket lejáratni, "mert most ez a legfontosabb", miközben tízezrek betegednek meg és ezrek halnak meg a fertőzésben. A világjárvány rámutatott sok mindenre, felnyitotta a szemét a fél kontinensnek: nem működnek a nyitott határok, ráadásul nem segít senkinek az EU, nem tudta kezelni a krízist.Aláírásokat gyűjtenek az európai kommunisták meg a zöldek.Egy online petíció került fel az internetre, amelyben Magyarországot támadják a koronavírus-törvény miatt. Ezidáig 36000-en írták alá. Közlik benne, hogy a fasiszta Magyarországon már nincs demokrácia.

A koronavírus járvány sürgős és ambiciózus választ igényel. Intézkedéseket kell hozni az életmentés, a jövedelmek és a gazdaság védelme érdekében. De: A demokráciát is védeni kell a koronavírus-járvány idején! 

...

Orbán Viktor magyar miniszterelnök rendkívüli állapotot vezet be, amely határozatlan időre felfüggeszti a parlamentet. Ez lehetővé teszi számukra rendelettel történő kormányzást és a választások felfüggesztését. A törvény bünteti a „hamis híreket” és a „félelem merítését” - a koronavírus-törvény miatt akár öt év börtönbüntetéssel is -, ezt az eszközt jól használhatják a kritikus újságírók ellen. Orbán kétharmados többsége március 30-án, hétfőn fogadta el ezt.

- szól a petíció szövege. Továbbá felhívják a figyelmet arra is, hogy

civil társadalmi szervezetek és a sajtó munkáját nem szabad korlátozni. Demokratikus társadalmaink nélkülözhetetlen részei, és engedni kell nekik a munka folytatását.

Azért nézzük meg az első aláírókat is! A Guy Verhofstadt nevével fémjelezte névsor elég érdekes, sikerült összeszednie a kalózpártok, meg mindenféle kommunista meg a zöld pártok bohócait.A kontinens elárulója most újra támadásba lendült. A lista: Daniel Freund, európai parlamenti képviselő (német zöld)Lara Wolters, európai parlamenti képviselő (holland szociáldemokrata)Guy Verhofstadt, európai parlamenti képviselő (belga liberális) Petri Sarvamaa, európai parlamenti képviselő (finn kereszténydemokrata)Ramona Strugariu, európai parlamenti képviselő (román liberális)Mikuláš Peksa, európai parlamenti képviselő (cseh kalóz)Terry Reintke, európai parlamenti képviselő (német zöld)Stelios Kouloglou, európai parlamenti képviselő (görög baloldal)Moritz Körner, európai parlamenti képviselő (német liberális)Pascal Durand, európai parlamenti képviselő (francia liberális)Gabriele Bischoff, európai parlamenti képviselő (német szociáldemokrata)Szergej Lagodinsky, európai parlamenti képviselő (német zöld) Tiemo Wölken, európai parlamenti képviselő (német szociáldemokrata)Viola von Cramon-Taubadel, európai parlamenti képviselő (német zöld)Franziska Brantner, MP (német zöld)Helmut Scholz, európai parlamenti képviselő (német baloldal)Margarida da Silva, a Vállalati Európa Megfigyelőközpontja Alberto Alemanno, Jean Monnet professzor, a Párizsi HEC Helen Darbishire, Access Info Europe Jamila Schäfer, a párt vezetője, a Német Zöldek képviselőjeDomenèc Ruiz Devesa, európai parlamenti képviselő (spanyol szociáldemokraták)Fabio Massimo Castaldo, európai parlamenti képviselő (ötcsillagos olasz)Niklas Nienass, európai parlamenti képviselő (német zöld)Patrick Breyer, európai parlamenti képviselő (német kalóz)Heidi Hautala, európai parlamenti képviselő (finn zöld)Imke Dierßen, LobbyControlTransparency International EU Fundacji ePaństwo Lucia Ďuriš Nicholsonová, európai parlamenti képviselő (szlovák jobb-konzervatív)Sandro Gozi, az Európai Föderalisták Szövetségének elnöke / európai parlamenti képviselő (Francia Renew csoport)Norvég Helsinki Bizottság Emberi jogi mozgalom „Bir Duino - Kirgizisztán” Polgári jogok védelmezői   Ezek akarják megmondani nekünk az irányt? Köszönjük, nem kérjük!  Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató