2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Süllyed az unió hajója, mit keresünk még a brüsszeli viperafészekben?

Ezrével halnak meg Nyugat-Európában az emberek, jelentős részben az ottani kormányok töketlenkedése miatt. Halottasházakká váltak a kórházaik, atomcsapás utáni tájképet mutatnak városaik – de még most, az arató halál közepette, mikor az életek mentésénél semmi sem lehetne fontosabb, van képük, gonoszságuk Magyarország ellen fenekedni. Újabb hetes cikkelyes eljárással fenyegetőznek a brüsszeli viperák, újra felmelegítenék a migránskvótát. Elég volt belőlük! Ha véget ér a vírus-rémálom, komolyan el kell gondolkodnunk, fölébredjünk-e az uniós rémálomból! Írja Pilhál Tamás vezércikkében a Pestisrácok.hu-n. Tovább a folytatás:  Néhány napja az unió szélsőbalos dinnyéi (kívül zöldek, belül vörösek) fújták meg a kürtöket hazánk ellen, s követelték a nekünk járó uniós pénzek és szavazati jogunk elvételét, amiért a magyar Országgyűlés a vírus elleni védekezéshez rendkívüli fölhatalmazást szavazott meg a kormánynak. A helyzet mára annyiban fokozódott, hogy a lincselésre készülő társasághoz egyre többen csatlakoztak, jól szervezettnek tűnik a pogrom, baseballütő is van náluk. Ürügy mindig van a támadásra, s mint mindig, az ürügy most is velejéig hazug. Azt állítják, a járványellenes rendkívüli intézkedésekkel megszűnt Magyarországon a szabadság, a kormány időkorlát nélkül diktatórikus hatalmat kapott, a parlament működését felfüggesztették, ezáltal ellenőrző szerepe megszűnt. Aljas rágalom mind. A parlament továbbra is ülésezik (legközelebb jövő hétfőn), és ha szükséges, bármikor visszavonhatja a kormánynak adott ideiglenes felhatalmazást. Ezerszer leírtuk, idéztük a rendkívüli felhatalmazásról szóló törvényt, amelynek 3. § (2) bekezdésében ez áll:
Az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően az (1) bekezdés szerinti felhatalmazását visszavonhatja.Ennyit tehát a parlament ellenőrző szerepének megszűnéséről, amellyel most a magyar és a nyugati szennymédia telehazudozza a világot. A rendelkezésnek van időkorlátja is: mégpedig a járvány megszűnésének időpontja. Hogy ez pontosan mikor lesz, azt csak a Jóisten tudja, de legjobb reményeink szerint a nyár elején. Aki ennél pontosabb időkorlátot követel – s ennek hiányában diktatúrázik, fenyeget, zsarol – az a kákán is csomót keres. Még inkább: egy erkölcsi hulla. Ezrével halnak meg Nyugat-Európában az emberek, jelentős részben az ottani kormányok töketlenkedése miatt. Halottasházakká váltak a kórházaik, piacaik, atomcsapás utáni tájképet mutatnak városaik – de még most, az arató halál közepette is van képük, gonoszságuk Magyarország ellen fenekedni. Amíg a BBCés a többi, kézi vezérlésű balliberális szennymédia belénk törli a lábát, nézőiknek-olvasóiknak addig sem kell saját vezetőik bénázásával foglalkozniuk. Hiszen tényleg sokkal érdekesebb kérdés, miért nincs percre pontos határidő egy magyar törvényben, mint hogy Nyugaton ezrével hullanak az emberek, s vezetőik több hetes késéssel hoztak meg olyan döntéseket, amelyeket az Orbán-kormány villámgyorsan meghozott… (Zárójelben: eközben az ellenségként viselkedő magyarországi ellenzék nem a diktatúrától retteg (tudja, hogy hazugság), hanem a védekezést szeretné akadályozni, hogy kormányt buktathasson. Igen, ők tényleg a vírusnak drukkolnak: azt hiszik, minél több magyar halott lesz, annál hamarabb hatalomra juthatnak. Ám a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint az ellenzék helyzete kétségbeejtő, az ország elsöprő többsége helyesli a kormány határozott, elszánt lépéseit a vírus megfékezésére. Ezért kell nekik a külföldi segítség.)

FEL! TÁMADUNK!

A Magyarország elleni hadművelet a Margarethe-terv hagyományait követi: lépcsőzetes és gyors. A brancs összes tagja hozzáteszi a magáét. Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke például – félreérthetetlenül a Fideszre és Magyarországra (a magyar emberekre) utalva – azt mondta:Néhány politikus és néhány társadalom úgy viselkedik, mint egy vírus.A magyar társadalom tehát egy vírus a Tuskó szerint. Igazi, tőről metszett brüsszeli bolond ez is; reméljük, ugyanoda hullik majd alá, ahová az Isiászos, amikor eljő az ideje. Addig pedig reméljük, még sokszor megsérti Magyarországot, a magyarokat: ez a menetrendszerű kétharmadok nélkülözhetetlen kelléke… Közben tizenhárom tagpárt a Fidesz kizárását követelte az Európai Néppártból. Ami (mármint a kizárás) nem is lenne baj – a magyar kormánypártnak szerintem már nem sok keresnivalója maradt az árulóvá lett, balliberális gyülekezetben. Integetni kell, és elköszönni tőlük: a soha viszont nem látásra!

Merkel, von der Leyen és Tusk (Fotó: MTI/EPA/Antonio Bat)

Ugyanekkor az Európai Parlament frakcióvezetőinek balos, liberális, kommunista többsége tegnap úgy döntött, levélben sürgetik az Európai Bizottságot, saját hatáskörben indítson (újabb) hetes cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen. (Jelenleg is folyik egy, de annyi nem elég.) David Sassoli, az EP elnöke közölte is: hamarosan aggodalmakkal teli levelet küld Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek. Mint kiderült, Ursula e levélkétől függetlenül, már saját hatáskörben is „különösen aggódik” a „magyar helyzet” miatt, ezért bejelentette, meg fogja tenni a „szükséges lépéseket”. Egyúttal sugárzó mosoly kíséretében előadta: közkívánatra új migránselosztási javaslatot készítenek elő, ez most az egyik legfontosabb tennivalójuk, hiszen lám, az uniós bíróság a minap Brüsszelnek adott igazat a kvótaperben a magyarok ellenében. (Ha pedig a kézivezérelt házi bíróság – micsoda meglepetés! – a gazda pártjára áll, s zöld jelzést ad Európa elveszejtésére, az jó ok arra, hogy újrakezdjék a muszlim honfoglalók ide-odarakosgatását. Ez már Junckernek is bejött, ugye?)

VÉGJÁTÉK

Íme, sikerült ugyanabba a diliházba visszatérnünk, amelyet annak idején Junckerrel számtalanszor körbetotyogtunk már. Szavazatijog-megvonás, a magyaroknak járó pénzek elvétele, Európa iszlamizálása. Hozzá a jól ismert zsarolás, politikai terrorizmus: „Ha nem állsz be a sorba, elvágjuk a torkodat!” S mivel Orbán nem áll be, el akarják őt tüntetni. Nem isiász ez, hanem a brüsszeliták végstádiumos demenciája. A jakuzziból még elküldik utolsó dörgedelmeiket, de a háttérben Molenbeek és Párizs lángol, Berlin remeg, a pusztulás szemmel látható, visszafordíthatatlan. Nem is kell visszafordítani: ami ott van, pusztulásra érett-ítéltetett.Süllyed az unió hajója, egy gyilkos vírus a vesztünkre tör, emberek százezreinek élete a tét – s közben a hajó elmebeteg irányítóival kell vitatkoznunk azon, milyen úszásnemben szabad menteni a fuldoklókat… Őrület! Bármilyen okosak, szépek és jók vagyunk: amíg Magyarországnak nemzeti kormánya lesz, Brüsszel soha nem fog minket élni hagyni. Márpedig viperákkal nem lehet együtt élni. Ha véget ér a vírus-rémálom, előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz, hogy az uniós rémálomból is fölébredjünk. Ébresztő!   Forrás: Pestisrácok.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató