2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Lebuktatjuk: a Fideszt vádolja maszkok lopásával Hadházy, miközben az ellenzék lopja azokat

Hadházy Ákos szerint a fideszesek lopják a maszkokat. Erre a mai napig semmi bizonyíték!

Viszont mi, Vadhajtások, ismét visszalövünk, természetesen képekkel alátámasztva, reméljük Hadházy ezt is olvassa, nem csak a róla szóló cikkeinket.

 A valóság az, hogy az ellenzéki politikusok lopják el, politikai haszonszerzés céljából.
A történet úgy kezdődött, hogy Nagykanizsán a fideszes polgármester kért a kínai maszk szállítmányból 50 ezer darabot, ami pénteken megérkezett és elkezdődött ezek kiosztása, minden kanizsai háztartás számára!
Emellett a polgármester kérésére, összeállítottak egészségügyi csomagokat a hátrányos helyzetű családoknak, csomagonként körülbelül 5-10 ezer forint közötti összegben. Több száz ilyen csomagról van szó, lázmérővel, fertőtlenítőszerekkel, maszkokkal, stb. Ezek kiosztására megkérték az összes cigány szervezetet, hogy segítsenek szétosztani a hátrányos helyzetű cigány családok számára (természetesen nem cigány családok is kapnak a Nagykanizsai Családsegítőn keresztül).
A frissen kinevezett fideszes alpolgármester ilyen csomagokat adott át Teleki Lászlónak, a nagykanizsai cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjének.
Nagyon fontos az időrendi sorrend.
Először a fideszesektől megkapták a csomagokat. Ez pénteken volt.
A mai napon ugyanez a cigány vezető az ellenzéki frakcióvezetővel (Fodor Csaba MSZP) az oldalán elkezdte szétosztani a csomagokat a kiskanizsai városrészben élő cigány családoknak.
 Ezt mindkét kretén megosztotta a facebookon.
Ezzel az az egy gond van, hogy az ellenzék SEMMIT nem tett hozzá ehhez a védekezéshez és gyakorlatilag ellopták a csomagokat, hogy saját politikai tőkét kovácsoljanak ebből. Az elmúlt hetekben a polgármester ekézésén kívül másra nem futotta, kritizálták azokat a csomagokat például amiket most ők osztanak ki....
Emellett azzal vádolják most Balogh László polgármestert, hogy a társasházak lépcsőházában nem rendelt el fertőtlenítést. Ezt az általuk irányított helyi sajtóban nyomják (kanizsaujsag.hu/Kanizsa TV) és javasolják a kommunizmusban divatos, házmester intézményének bevezetését.
Igazából csak azt felejtették el, hogy a kanizsai társasházak több, mint 90%-át cégek "üzemeltetik", így a fertőtlenítés elrendelése nem a polgármester, hanem az adott cégek vezetőinek és pár esetben a lakóközösség dolga.
Most Schauta Marcell ellenzéki képviselő - aki nem szokott rendszeresen fürdeni és ennek érezhető a következménye állítólag - most azt találta ki, hogy a polgármester minden lépcsőházba rendeljen házmestert. Pont, mint a kommunizmusban.
Kedves ellenzéki hazudozók, reméljük ismét hozzásegített az igazsághoz a Vadhajtások.hu csapata.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató