Bayer show: Ha a fővárosban valaki korrupciógyanúba keveredik, következmény helyett pozíció jár érte

A Bayer show eheti vendégei Dódity Gabriella és Láng Zsolt voltak, a téma pedig a jelenlegi fővárosi ügyek voltak. Szó esett Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármesterének nagy port kavart bizottsági kinevezési ügyéről is.

Dódity Gabriella, a kispesti önkormányzat Fidesz-frakciójának vezetője szerint nem meglepő, hogy Karácsony Gergely a kispesti korrupciós ügybe keveredett Gajda Pétert nevezte ki az Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat-ellenőrző Bizottság elnökének. A kispesti fideszes önkormányzati képviselő szerint a baloldaltól nem is lehet mást várni.

Úgy tűnik, hogyha a fővárosban valaki korrupciógyanúba keveredik annak nemhogy következménye nincsen, hanem pozíciók járnak érte. Ez Kispesten is jól látszik.”

– mondta a politikus, elmondta, nem tudja hány szocialista van még a fővárosi közgyűlésben, de lehet, hogy “Gajda Péter volt az utolsó szoci, akire munkát lehetett bízni”. Úgy fogalmazott, hogy már megszokták tőlük ezt a fajta gátlástalanságot.

Láng Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy valószínűleg Gajda Péter kinevezését nem lehet majd megakadályozni. Elmondása szerint amilyen arcok feltűntek/feltűnnek tavaly ősz óta a fővárosi önkormányzat körül, már semmin nem szabad meglepődni.

Havas Szófia vagy Draskovics Tibor pozícióba kerülése után már egyáltalán nem meglepő, hogy az egyre inkább fogyatkozó szocialista pártnak még a közgyűlésben bent lévő polgármesterét bizottsági elnöknek jelölik a szocialisták. A fővárosban elképesztően működik a kettős mérce”

– hangsúlyozta Láng Zsolt.

 

 

 

 

(Hír TV – Pestisrácok.hu)

 

Check Also

FeGyőr: Az igazság győzelmet aratott a hazugság felett és jövőre győzelmet fog aratni Magyarországon is

Biden seggét nyalja a hazaáruló Momentum. Cseh Katalin után Fekete-Győr is üdvözli Biden beiktatását, egy …