2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Rendkívüli: megakaszthatták a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtését: 2 órája leállt az oldal

Kevesebb mint 24 óra alatt értük el az újabb 100 000 aláírást, így már 700 000 online szignónk van. Az időnk nagyon kevés, de közösen sikerülhet összegyűjteni az egymillió aláírást. Holnap éjfélig mutassuk fel: sokan vagyunk! Jelentette a Székely Nemzeti Tanács 5 órával ezelőtt.  Az aláírások brutális gyorsasággal jöttek, közel 20 ezer óránként. Szomorúan számolunk be arról, hogy több mint 2 órája leállt az oldal, és szerverhibára hivatkozva, megakasztották a magyarok aláírásait. Mindezt  pár órával a célegyenesben a vége előtt.  Erre így reagált most a Székely Nemzeti Tanács: A szoftverhibáért, amely aláírások sokaságát tehette érvénytelenné, a felelősség teljes egészében az Európai Bizottságot terheli, annak minden technikai és jogi következményével együtt.     Frissítés:  Kedves támogatók, Sokakat az alábbi kép fogadott nemrég. Ezzel az teljességgel elfogadhatatlan helyzettel kapcsolatban az imént beszéltem telefonon az Európai Bizottság informatikusaival, akik elismerték, hogy az aláírásgyűjtő oldalnak a leállása az ő elégtelen szerverkapacitásaikra vezethető vissza.
Dolgoznak azon, hogy minél hamarabb bővítsék ezt a kapacitást és újra fusson a rendszert. Elnézésünket kérték, és megértésünket, amiért idézem "ennyi támogatót egyszerre még soha sem láttunk, egyetlen kezdeményezésnél sem" Arra kérek minden kedves támogatónkat, hogy tartson ki, legyen türelemmel és NE ADJA FEL ! Meglesz az egymillió !
  Székely Nemzeti Tanács Facebook-oldala    Frissítés: Talán sikerült helyreállítani az oldalt!   Aki nem írta még alá, annak kötelezővé tesszük:  

Itt aláírhatod!

 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató