Az ellenzéki szennyoldal megfejtette Bede Zsolt visszavonulását, szörnyű idők jönnek

Az ellenzéki zugfirkász megfejtette Bede Zsolt visszavonulását:.

Így születnek a legendák:

 

Ne essünk ugyanakkor tévedésbe, Bede utódjának kiválasztásánál a lovagkeresztes Bayer tanácsaira is számítanak majd az orbáni haditervkészítők!

Bede Zsolt ugyanis nem azért vonul most vissza gyáván az élő lincselés-provokációk közvetítésétől, mert egy kb. 55 kilós fiatal demokrata leköpte a legutóbbi kormányellenes tüntetésen, és nem is azért, mert nem tudná kifizetni azt az 50 ezer forintos büntetését, amit a szerencsétlen fakabát azért rótt ki rá, mert a nagy igyekezetében, hogy újságírónak látszódjon, letaposta bakancsával a Clark Ádám tér közepén a virágágyásokat.

Bedét most valójában a Lendvay utca láthatatlan háttérhatalmai vonták vissza a frontvonalból, ami sokkal nagyobb anyagi veszteséggel jár az egész különítményére nézve, mint a helyszíni bírság. Ezért dühös a Fideszre az egész Vadhajtások portál.(Ti hülyék vagytok, Zsolti melegítője, amiről írtunk is, 100 ezer forint, és jövő héten ér ide az újabb rendelése, csak, hogy baszogathassunk ismét- a szerk. Ezért nem fogják most behívni a HírTV stúdiójába a csinovnyik szerkesztők Bedét, hogy elsivákolhassa minden fájdalmát. Mert már nincs rá szüksége a habonyi propaganda-gépezetnek, ami viszont azt is jelenti, hogy még ennél is rosszabb vár majd ránk. Orbánnak ugyanis szüksége van a Vadhajtások olvasótáborára is, hogy esetleg behúzhassa a következő választást. És az egész történetben ez a legszörnyűbb…

 

Mi pedig csak egy kávét kérünk. Imádjuk, hogy meg sem közelíti a valóságot ez a zsúrpubi firkálmány, abban viszont igaza van, hogy nagyon kellünk. Nem Orbán Viktornak, hanem a magyar embereknek. És mi ezzel pontosan tisztában is vagyunk. Ezért fogunk még többet dolgozni, hogy az ilyen kivénhedt zsúrpubik, többet szörnyülködjenek. 

Check Also

Novák Katalin: ha Merkel távozik, Orbán lesz a legtapasztaltabb miniszterelnök

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában az otthonteremtési programról …