Vadhajtások

A szudáni migránsok halálra késelték a svéd fiatalt, mert nem hagyta, hogy megerőszakolják a 15 éves lányt

Ez a tragédia elkerülte a mainstream média figyelmét. Nyugat-Európában, illetve a liberális mintaállamban már annyira nem is kapják fel a fejüket az ilyen hírekre.

Holnap lesz a temetése Tommie-nak

 

Svédországban szinte nincs olyan hét, hogy ne halljunk robbantgatásról, autók felgyújtásáról, lövöldözésről, gyilkosságokról.

A héten szudáni migránsok meggyilkoltak egy 19 éves svéd hazafit, Tommie Lindh-et, mivel megpróbálta megakadályozni, hogy ezek az állatok nemi erőszakot kövessenek el egy 15 éves svéd lányon.

Tommie egy házibulin vett részt, ahol az erőszak áldozata is tartózkodott. A bulit egyszer csak elárasztották a feketék.

Az elkövető, a 22 éves Abubaker Mohamed lefogta a lányt, és elkezdte lerángatni a ruháit, miközben a falkatársai sakkban tartották a rettegő fehéreket, akik nem tettek semmit. Kivéve Tommie, aki megpróbált közbeavatkozni, de ez a rohadék meggyilkolta egy késsel, majd befejezte, amit a lánnyal elkezdett.

A szudáni migránsok teljes jogú európai állampolgárok, ugyanúgy, mint a svédek. A gyilkos erőszaktevőt számtalanszor ítélték már el, de mindig elengedték pár hónap után.

Kontinensük jelenlegi urai, azok, akik ránk eresztik ezeket pedig megkötik a kezünket és arra köteleznek, hogy eltűrjük mindezt…