Vadhajtások

A belga miniszterelnököt is megalázták az egészségügyi dolgozók – Videó

Tegnap Macronról írtunk, akit már második alkalommal égettek szénné az ápolónők, most viszont Belgiumból érkezett egy erős videó. Természetesen ez elkerüli a honi liberális médiát, mert ez nem hír a számukra. A “fejlett demokráciákban” ez történik, miközben a “sötét diktatúrában” sikeresen legyőztük a világjárványt.

Brüsszelben is a kórházlátogatás volt a téma. A miniszterelnök, Sophie Wilmes valószínűleg nem erre a fogadtatásra számított lévén, hogy az egészségügyi dolgozók sort álltak amikor megérkezett az autójával és hátat fordítottak neki, így demonstrálták az elégedetlenségüket vele szemben.

És közben a magyar kormányt támadják az Európai Unió katonái, illetve a hazai ellenzéki politikusok, holott Franciaországot, Belgiumot, Olaszországot keményen letarolta a pandémia. Mi a közös bennük? Mind liberális demokrácia…

Jöjjön a videó, amit a – bevándorlásellenes – Vlaams Belang nevű párt politikusa osztott meg.

Erőteljes képsorok. A brüsszeli St. Pierre kórház ápolói és doktorai a mai napon elfordultak Sophie Wilmès-től. Teljesen jogosan, ő és a kétbalkezes kisebbségi kormánya nem érdemel jobbat. Itt az ideje a valódi változásnak!

– tette hozzá a politikus.

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2