A dán bevádorlóellenes párt vezére ÉLŐ-videóban gyújt fel egy Koránt

Rasmus Paludan, a Stram Kurs vezére nem szarozik, elege lett a migránsokból és az iszlamizációból.

A Stram Kurs politikai programjai között olyan elemek szerepelnek, mint az iszlám vallás betiltása Dániában vagy a menekültstátusszal rendelkezők kitoloncolása az országból.

Ezekben a percekben egy Koránt akar felgyújtani. (A videó valószínűleg el fog tűnni a közösségi oldalról hamarosan, de akkor pótoljuk.)

Paludan már többször felhívta a figyelmet az iszlamizációra, ami a kontinensen és az országában történik. Több alkalommal fellépett a No-Go-Zónákban is testi épségét sem kímélve.

Ezúttal is ilyen akciót talált ki, amivel nagyon kiveri a biztosítékot a muszlimoknál. A szentírást elégette, őt rendőrök veszik körbe a biztonsága érdekében, egy meghatározott sávban pedig a helyi bevándorlók is felsorakoztak, akik bőszen Allah Akbarozni kezdtek.

Fellépni ezúttal nem tudnak Paludan ellen, mert több tucat kutyás rendőr vigyáz rá, bár az is kijelenthető, hogy komoly revansra számíthat az akciója után, a muszlimok nem fogják annyiban hagyni, de biztos, hogy ő ezzel tisztában van…

 

Korábban a HírTV Informátor nevű műsorában is megszólaltatták a dán politikust.

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

 

Check Also

Robert Fico: Soros György egy nemzetközi pénzügyi csaló

A szlovák kormány hatalmas hibát követett el, amikor nem támogatta Magyarországot és Lengyelországot. Interjú. „Nyugat-európai …