Vadhajtások

3 millió fideszes felakasztását vizionálta, majd feljelentette Bayer Zsoltot, mert vissza mert szólni neki

Egészen elképesztő!

Közel 3 millió fideszes szavazó felakasztását vizionálta a Belmondo zenekar énekese, erre visszaszólt Bayer Zsolt, és most mégis az akasztós szardarab tett feljelentést. Mert, fél!

 

A hírről mi is beszámoltunk természetesen, úgy értesültünk, hogy kapunk mi is egy pert a nyakunkba emiatt, bőven elfér a többi mellett, ugyanis mi tényleg leszarjuk ezt. Azért van egy határ, erről is írtunk, külön megkérve a hatóságokat, hogy ameddig ezt szabadon művelhetik, mellőzzék a megkeresésünket.

 

Bayer Zsolt ezt reagálta Czutor akasztgatására: 

„De addig is, ameddig elkezd majd akasztgatni a Zoli, marad a kérdés, hogy mit csináljunk vele? Szeressük jobbá, vagy verjük agyon? Nagy dilemma ez, barátaim…”

 

Aztán az az ember, emiatt már el is szaladt a zsarukhoz: 

 

 

Czutor Zoltán egyelőre saját és családtagjai testi épsége érdekében zaklatás miatt kezdeményezett büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, de jogászai már vizsgálják, hogy a Czutor személye ellen az elmúlt napokban történtek során nem valósult-e meg becsületsértés és/vagy rágalmazás, illetve más bűncselekmény is. Amennyiben a jogászok úgy ítélik meg, úgy további büntetőjogi feljelentésekre is sor kerül.