Vadhajtások

A migránsok nélkül szegényebbek lennénk – mondja az európai uniós biztos

Vannak dolgok, amik egyszerűen nem változnak.

A svéd Nyheter Idag című portál számolt be arról, hogy interjút adott Ylva Johansson belügyi európai uniós biztos a Friends of Europe nevű szervezetnek. A csaknem egyórás beszélgetésben a migráció témája is előkerült. A svéd politikusnő pedig nem hazudtolta meg magát, fullba tolta a balliberális retorikát.

Johansson szerint a bevándorlás kérdésében mindig vannak olyan szélsőjobboldali, rasszista és idegengyűlölő hangok, amelyek abnormálisnak akarják beállítani a migrációt.

 

Ez nem így van. A migráció normális és generációk óta velünk van. Sok olyan ember van köztünk, akik migrációs háttérrel rendelkeznek

– fogalmazott a biztos.

 

Állítása szerint Svédországban például az orvosok negyede nem az országban született, többségük ráadásul nem is az Európai Unió területén.

 

Egy átlagos évben 1-1,5 millió migráns érkezik legálisan az unióba. Nélkülük sokkal szegényebbek lennénk. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy illegálisan kevesebb mint 200 ezren érkeznek – fogalmazott Johansson

A Friends of Europe egyébként egyértelműen Soros György pénzügyi támogatását élvezi.

 

A Nyílt Társadalom Alapítvány adatbázisa szerint a szervezet 2016-ban 160 ezer dollárt (51 millió forint) kapott a Soros-alapítványtól.

Forrás: 888.hu