Vadhajtások

Gurmai Zitát kidobták az italboltból ahová a kamerák elől menekült, mert megszegte a kijárási-korlátozást

Kénytelenek voltak kidobni a Hír Tv stábja elől egy italboltba menekülő MSZP-s Gurmai Zitát az üzlet vezetői. A szocialista képviselő ugyanis menekülés közben vélhetően elfeledkezett az érvényben lévő kormányrendeletről, amely szerint 9 és 12 óra között csak 65 év felettiek vásárolhatnak az üzletekben. Gurmai még messze van ettől a kortól, így belépésével a megszegte koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozást.

 

Azaz, ha Szarvas Szilveszter, a HírTv munkatársa még várt volna pár percet, újra megkísérelhette volna válaszra bírni az MSZP-s politikust.

A Képviselői Irodaház közvetlen szomszédságában található italkereskedés munkatársai elmondták, hogy számos politikus rendszeres vásárlójuk, és pártállástól, valamit saját politikai meggyőződésüktől függetlenül minden képviselőt szívesen látnak. Közölték azt is, hogy

Gurmai Zitát a nap bármely másik szakaszában örömmel kiszolgálják.

A Hír Tv stábja egyébként arról szerette volna megkérdezni a szocialista politikust, hogy hogyan kommentálná, Kúria ítéletét, amely szerint Gyöngyöspatának az iskolai szegregáció miatt százmillió forintot kell kifizetnie több roma családnak, tekintve, hogy a megkülönböztetés a romákat az MSZP kormányzása alatt érte.

Itt pedig az egyik legjobb videó a témában: 

 

 

(Mandiner nyomán)