Vadhajtások

Elkezdődött: A Facebook kilőtte a Vadhajtások.hu-t, Magyarország legkedveltebb jobboldali oldalát

Országos Jobboldali médiát építettünk!

 

Egy órával ezelőtt a Facebook, letiltotta a több mint 60 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalunkat. Figyelmeztettük a Fideszt, figyelmeztettünk mindenkit, hogy nagyon nagy bajok lesznek, amennyiben nem tesznek semmit, a szavak kevesek.

 

Tiltásunk oka: Hisztérikus állapotban az ellenzék, ezt írtuk egyik április 30-án megjelent cikkünk fölé. Ez a Facebook szerint kirekesztő, gyűlöletkeltő, és becsületsértő. Oldalunktól elvette ezért a posztolási lehetőséget.

A legnépszerűbb oldal voltunk Jobboldalon a közösségi térben, havonta a 3-4 milliós elérések között volt a közösségi oldalunkon az elérés, ehhez jött az a 3 millió egyéni olvasónk weboldalunkon.

 

 

Egy dolog maradt hátra:

 

Megkeressük a Facebook új “magyar” adminisztrációs főnökét, fel fogjuk venni videóra….

 

És már most mondjuk, velünk kezdték, jönni fognak sorba a többi oldalak is, hogy 22-re a Facebookon ne maradhasson jobboldali cáfolat, vélemény. Kell a hely az álhíreknek és a jobboldali emberek kivégzéseiről szóló posztoknak.

 

Elgondolkodunk azon, hogyan tovább. Most úgy érezzük, hogy nincsen miért folytatni ezt az egészet.

 

Egyelőre weboldalunk marad, cikkek frissülni fognak.

 

 

Frissítés: 

 

A Facebook megvizsgálhatta a kérelmünket, hogy a hisztérikus jelző nem kirekesztő, így talán ismét elérhető az oldalunk, 3 óra szünet után. Kérdés csupán annyi, hogy meddig.