Ütős videót készítettek: Ilyen a magyarok ellenzéke – kötelező megnézni

Tökéletes videót tett közzé a Semper Fidelis nevű Facebook-oldal. Az összeállításból kiderül, milyen valójában a hazai ellenzék. Röviden: aljas, agresszív, számító és hazug.

Maga a videó rendkívül erősen indul, részleteket láthatunk a 2006-os gyurcsányista rendőrterrorból, majd a következő snitten már a tavaly elhalálozott Heller Ágnes látható, aki 2011-ben, az Európai Parlamentben tartott előadásán azt mondta a rendőrterrorral kapcsolatban, hogy ott senkit sem lőttek meg gumilövedékkel és senkit nem kínoztak meg.

 

No one was shot, no one was tortured

– mondta a filozófus, akinek a kijelentése hatalmas port kavart. Olyan baloldali politikusok is szerepelnek a videóban, mint az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, aki patkánynak nevezte a jobboldali szavazókat, vagy a momentumos EP-képviselők, akik ahol csak tudnak, keresztbe tesznek az Orbán-kormánynak. Ezek után Judith Sargentini látható, akinek a magyar ellenzék lelkesen felkínálta a hazát, hogy a holland liberális politikus bele tudjon rúgni a kormányba.

Akasztással fenyegetnek, hörögve náciznak, meggyaláznak, kijátszanak a nemzetközi liberális hálózatnak, ők a magyarok ellenzéke, mi pedig nem felejtünk

– olvasható a videóban.

 

 

(Forrás: Pestisrácok.hu)

Check Also

[email protected]ás: A Kossuth téren 100 agyhalott szeánszot tartott az SZFE bohócaiért – Videó

Nem állnak le a vergődéssel az ellenzékiek, most a főtémájuk az SZFE. Tegnap délután is …