Vadhajtások

[email protected]ás: Most a Budapest-Belgrád vasútvonal miatt tesz feljelentést Szél Bernadett

Nem tud leállni a független képviselő, Hadházy elvtársa. Legújabb Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy feljelentést tett hűtlen kezelés miatt.

A kihallgatásra készen állok, a nyomozati anyagokba betekintést fogok kérni. Kezdésnek kiemelem, már bőven fizetjük a Fidesz és a Kínai Kommunista Párt nászajándékát

– írja Szél.

A független képviselő szerint:

a kínai kommunista párt diktál a kormánynak, miközben ők minket tele szájjal hazaárulóznak, de mindeközben mi — a magyar adófizetők és választópolgárok — nem ismerhetjük meg a kínai hitel kondícióit, a beruházás indokoltságát, a megtérülés kilátásait. Mondom: fizethetünk, de nem kérdezhetünk.

Majd ki is akadt:

Amit viszont tudunk, az több mint aggasztó: az botrány. 

Hozzátette:

Maga a teljes értelmetlenség: a kormány konkrétan arra készül, hogy titkosított dokumentumok alapján egy iszonyú drága, soha nem megtérülő, külföldi — kínai — érdekeket szolgáló, kimutatható gazdasági haszonnal sem a magyar munkahelyteremtés volumene, sem a várható hazai vámbevételek révén nem járó, ugyanakkor az ország eladósodottságát jelentősen növelő beruházást hajtson végre, százmilliárdos kárt okozva a magyar adófizetőknek. Mindezt a világjárvány kellős közepén.