2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Varga Judit: A magyar ellenzék elképesztő feljelentő rendszert működtet

Az igazságügyi miniszter a mai kormányülésről számolt be a közösségi oldalon:
Ahogy jeleztük, tegnap benyújtásra került az Országgyűlésnek a törvényjavaslat, amelynek elfogadásával megszűnik a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és a különleges jogrend. Gyorsan bebizonyosodott tehát, hogy a Magyarország elleni jogállamisággal, veszélyhelyzettel kapcsolatos rágalomhadjárat alaptalan. Egyes bel- és külföldi szereplők történelmi bűne, hogy a bajban is támadták Magyarországot. A magyar ellenzék elképesztő feljelentő rendszert működtet, melyen keresztül minden álhír gyorsan eljutott Brüsszelbe. Az Európai Parlament pedig nem a megoldás, hanem a probléma része volt ebben a nehéz időszakban. Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy miféle közösség az, amelyik a bajban sem segíti, hanem akadályozza, támadja saját tagját? Mondvacsinált ürüggyel még azt is megakadályozták, hogy a Magyarországról szóló vitában felszólalhasson a magyar kormány erre kijelölt tagja.
A kormány helyesen járt el, amikor március 11-én elrendelte a veszélyhelyzetet, Magyarország gyorsan lépett és eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát mind az emberi életek és egészség, mind pedig a gazdaság megóvása szempontjából.
Hála a magyar emberek együttműködésének, összefogásának, fegyelmezettségének, eljött az a pillanat, amikor enyhíteni lehet a szabályokon. A járványveszély nem múlt el, de remélhetőleg már egyfajta készenléti állapotban is kezelhető lesz.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató