2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Leszedhetik a műsorról a Mancs őrjáratot „Chase, a rendőrkutyi” miatt

Leszedhetik a műsorról a legnépszerűbb amerikai gyerekműsort egy szélsőbaloldali összeesküvés-elmélet miatt. A tüntetők szerint a műsor nettó agymosás, azt a hamis látszatot keltheti a gyermekekben, hogy a bűnüldözés „nemes hivatás”, és nem pedig a kizsákmányoló kapitalista rendszer erőszakszervezete,- írja a 888.hu.Egyre inkább terjed a kommunista internac az Antifa tüntetői körében az az összeesküvés-elmélet, hogy
a rendőrség valójában sosem a biztonság megtartását, hanem a kizsákmányoló kapitalista rendszer fennmaradását szolgálja.
A New York Times „kapitalizmusért, társadalmi nemekért és tinédzserügyekért” felelős szerkesztője (érdekes kombináció), Amanda Hess már egy véleménycikkben kifejtette, hogy
az egész amerikai kultúrát át kell formálni, még a gyermekcsatornákat is.
A Times gyakorlatilag vezércikkben hirdetett maoista „kulturális forradalmat”. A Mancs őrjárat vezetői valószínűleg érezhették, hogy rezeg a léc a gyermekmeséjük alatt, mivel abban nemcsak hogy szerepel egy „rendőrkutyi”, de ráadásul a neve is az, hogy „Chase” (magyarul Üldözés), úgyhogy a Twitteren gyorsan meg is történt a virtue signaling: fekete kocka, hestegblacklivesmatter, minden hasonló. Ennyivel azonban nem lehet átverni a mindig éber antifasiszta elvtársakat: rögtön Barbarossa hadműveletet kezdtek a kommentszekcióban Chase leváltását követelve:
  • „Minden kutyának a mennyben a helye – kivéve az osztályárulóknak.” – class traitor, milyen szép marxista szóhasználat!
  • „Már eleve agymosottá tettetek egy generációnyi gyereket, akik már azt hiszik, hogy a bűnüldözés egy nemes és igazságos hivatás.”
  • „Nem elég, hogy a rendőrkutya szerepében egy német juhászkutya van, még »Üldözésnek« is nevezitek. Gratulálok, fasiszták!!”
  • „Ha tényleg hisztek az ÜGYBEN, jobb lenne, ha végleg beszántanátok a sorozatot.”
Nagyon nehéz egyébként szétválasztani a trollokat a magukat komolyan gondoló haladóktól, de egy-két portfólió áttekintése után azért egyértelművé válik a dolog.
Az internacionálénak egyébként már behódolt egy tucatnyi tévécsatorna, akik levették a nyomozós sorozataikat műsorról, valamint a LEGO sem gyárt már rendőrállomást, a kimenő árukat visszahívták, a boltokat pedig megkérték, hogy a készleteiken lévő csomagokat ne árusítsák.
    Forrás: 888.hu  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató