2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Orbán Balázs ma is kiütötte Jákobot: Vannak politikusok, akiket azzal kellene büntetni, hogy a beszédeik színvonalán éljenek

A teljes mészárosozós, tiborczozós, munkanélkülizős mantráját végigfújta Jakab Péter Ballik-elnök a parlament mai plenáris ülésén, ahol aztán akkora horgot vitt be neki Orbán Balázs államtitkár, hogy Jakab alighanem azóta is csillagokat lát. Vélhetően vörösöket – ha abból indulunk ki, kik a legújabb szövetségesei...Jakab őrjöngése 1:46:00-tól hallható:Lassan akár sajnálni is lehetne Jakab Péter Jobbik-elnököt, aki –
miközben pártja a balra besorolás következtében lassan kihullik alóla – rendre hatalmas pofonokba szalad bele a T. Házban.
Persze bokszolói körökben ismerik az olyan versenyzőtípust, aki agyatlanul megy előre, teljesen hatástalan, célt tévesztő horgokat szórva, míg ellenfele könnyedén megsorozza őt pontos és hatékony egyenesekkel egészen addig, amíg a rakkolós bunyós már térdre rogy és a fülén át is levegőért kapkod.
Ilyen bokszolóra emlékeztet Jakab is, aki bemegy a T. Házba, nekiáll az éppen aktuális kormánygyalázó mantrájának, aztán a viszontválaszban felmossák vele a padlót, mert még véletlenül sem sikerül eltalálnia az igazságot.
A hétfői menetben Orbán Balázs, a Miniszterelnökség stratégiai államtitkára szállt ringbe Jakab újabb értelmetlen levegőpüfölése után, amelyben
a Ballik-elnök a járvány időszakára vonatkozóan 500 ezer munkanélkülit és ellopott milliárdokat vizionált,
miközben szokásához híven fröcsögve „mészárosozott” egy nagyot. Szerinte ugyanis a kormánynak nyújtott felhatalmazást kizárólag lopásra használták.
(Zárójeles megjegyzés: Jakab retorikája egyébként egyre jobban hasonlít a Gyurcsányéra: populista maszlagok, nagy bemondások, kevés valóságtartalom... Vajon a Ballik-elnök már ennyire egyértelműen a gonosz Böszme birodalom Sith Lordjának legújabb tanítványa?!)
A miniszterhelyettesnek ökölvívó szempontból nem volt nehéz dolga Jakabbal szemben, hiszen
csak fel kellett sorolnia azokat a számokat, amelyek jellemezték az Orbán-kormány járványügyi védekezését, és amelyek azt mutatják, hogy Magyarország kiemelkedő eredményeket mutathat fel e területen a nyugat-európai és a szomszédos országok összevetésében is.
Majd szembesítette Jakabot hazugságaival, amelyeket
Orbán megkoronázásáról, élethossziglani diktatúráról harsogott a korábbi parlamenti vitában,
amikor pártja nem volt hajlandó a többletjogosítványt megszavazni a védekezés hatékonysága érdekében sem. A rövid viszontválasz végén Jakab megkapta az utolsó egyenest is az állcsúcsára. Orbán Balázs Lloyd George egykori brit miniszterelnök szavaival küldte padlóra a Ballik „kiárult országot”, „elszegényedő magyarságot” deliráló elnökét:
Vannak politikusok, akiket azzal kellene büntetni, hogy a beszédeik színvonalán éljenek.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10... KO.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató