Kunczének elborult az agya: „Orbán Viktor mondjon le!”

Az ex-SZDSZ-es politikai kriptaszökevény idegállapotba került, mert a kormány beszerzett 16 ezer lélegeztetőgépet a magyar állampolgárok életének védelme érdekében.

Hiába osztotta ki tanárian az egész balliberális ellenzéket Ceglédi Zoltán politikai elemző, a szivárványos debilbrancs mégsem ereszti el a lélegeztetőgépek kormányzati beszerzésének ügyét. Tudják, ez az az ügy, melynek kapcsán az ellenzéki pártok és sajtóorgánumok egyszer azért támadják Orbán Viktort, mert nincs rajta sapka, máskor meg azért, mert van.

A koronavírus-járvány kezdetén a balliberális médiumok, elemzők, politikusok egymásra licitálva riogattak, hogy nincs és nem lesz idehaza elegendő lélegeztetőgép, és majd az olaszországihoz hasonló állapotok fordulhatnak elő, ha tíz-, százezresével kerülnek kórházba a magyarok. Napról napra jelentek meg a Soros-sajtóban a grafikonokkal megszínesített számítások, mikor, melyik nap melyik órájában fogynak el a lélegeztetőgépek. A kormány nem cirkuszolt, nem pánikolt, hanem időben és határozottan cselekedett: megindította a mintegy 300 milliárdos keretösszegű beszerzést (mert az emberi élet védelme nem lehet pénzkérdés!), melynek eredményeképpen mintegy 16 ezer lélegeztetőgéppel készítette fel a magyar egészségügyet az elképzelhetőnél is talán picit rosszabb vészforgatókönyvre. Hogy soha, semmilyen körülmények között, senki se maradjon ellátás nélkül.

Befutottak és készen állnak tehát a berendezések (sőt, a fölösleg jó pénzért akár értékesíthető is, ha úgy hozza az élet!), a függetlenobjektívok és ingyenélő polelvtársaik most amiatt sivalkodnak, hogy TÚL SOK a lélegeztetőgép. És nem sül le a bőr a pofájukról, már elnézést! A hisztikórushoz legújabban a történelem szemétdombján horkoló SZDSZ egykori bukott elnöke és belügyminisztere csatlakozott, aki az ATV Egyenes beszédében maxolta ki a gusztustalan mocskolódást.

A megélhetési bűnözés egykori főideológusa, Kuncze Gábor – emlékeznek, ő az, aki anno ciántablettát javasolt a rendszerrel elégedetlenkedőknek – fullba tolta a kretént. A politikai kriptaszökevény szerint elképzelhető ugyan (bár nem nagyon…), hogy a kormány azért vett ennyi lélegeztetőgépet, mert aggódott a magyarok egészségért és a járvány második hulláma miatt, de nem ebben hisz.

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu

Check Also

Retteg az SZFE bohócainak a vezére: a teljes ellenállást, blokádostul, mindenestül személy szerint az én nyakamba varrják

Nyilatkozott a Csernai nevű SZFE-vezér. Elmondása szerint jó nagy szarban van: Jelenleg zajlik ellenem egy …