2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Agyhalál: Rasszista és kirekesztő a Fidesz plakátja, mert csak fehér emberek vannak rajta

Végre! A Fidesz konzultációs plakátja is rasszista, kirekesztő. Így nem csak nekünk Vadhajtások.hu-nak kell ezekkel a vádakkal szembe néznünk. Gratulálunk a Fidesznek!       Na, de miért is?   Van egy szennyoldal, mérce a neve. Tele tehetségtelen liberális, gyűlölködő firkásszal, akik az index emlőin emelkedve, aztán kiválva belőlük, évente 60-100 milliót húztak le olvasóikról, miközben minket ötször annyian olvasnak már. Ingyen.  A mérce ezzel a címmel hozta ismét a hatalmas cikkét:      Sokat nem szeretnénk idézni a rasszizmussal vádoló cikkéből, de egy szegletét mégis ide emelnénk, miszerint:  
A kérdőíveket vizuálisan egy csomó arckép kíséri, amelyeken egytől egyig ápolt külsejű, látszólag egészséges, és nem mellesleg fehér bőrű ember mosolyog tökéletes fogsorral – a középosztály megtestesült ideája. Mindez persze önmagában nem baj, nyilván magyar emberek millióira lehetnek még igazak ezek az állítások. Csakhogy amennyiben ez a montázs a lakosság egészét kívánja reprezentálni – márpedig egy nemzeti konzultáció miért ne azt akarná –, akkor ez az összkép dühítően hiányos és kirekesztő, hiszen a teljes magyar társadalom összetétele azért korántsem ennyire homogén.
      A Mérce cikkében ezek után válogatott rágalmakat szór, ugyanis ők megtehetik, hiszen akkora a diktatúra, a rasszizmus, antiszemitizmus, az elnyomás, hogy semminek soha nincsen számukra következménye.    Hát, így lett ismét rasszista Magyarország.      Vadhajtások.hu  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató