2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Darabokra szedtük a Horthy-szobor megrongálóját, most pszichiátriára megy

Portálunk darabokra szedte, bemutatta, majd a zsaruk elfogatóparancsot adtak ki ellene, aztán feladta magát, és most itt az újabb hír. Pszichiátriai kezelésre vonul Tóth Edit.Önkéntes pszichiátriai kezelésre vonul be egy pomázi kórházba Tóth Edit, az a 45 éves nő, aki maga büszkélkedett el vele, hogy vörös festékkel leöntötte Horthy Miklós szobrát. Minderről maga számolt be közösségi oldalán, hozzátéve: „így kapom a legkevesebb gyógyszert”. Nagy kérdés, vajon ez a lépés az elmeállapotának vagy az ellene indult eljárásban alkalmazott védekezési taktikának tudható-e be. 
Aláírtam, mert egyszerűbben fogalmazva így kapom a legkevesebb gyógyszert. (16:18-kor, 2020 július 6. ) A pszichiáter érdeke, hogy ne legyen belgyógyászati maradandó bajom
– ezt írta a Facebook-oldalára hétfőn Tóth Edit, az a 45 éves nő, aki ellen rongálás vétsége miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miután elbüszkélkedett vele a közösségi hálón, hogy vörös festékkel öntötte le a Szabadság téri református templomot és Horthy Miklós mellszobrát.     (888.hu nyomán Vadhajtások.hu)  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató