Majka egyre fáradtabban sír: Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni

Majka facebookos kifakadása után többen azt javasolták a zenészeknek, menjenek el dolgozni. Azonban ez csak olaj volt a tűzre, és az ózdi “énekes” olyan sírásba kezdett, hogy a 6 éves középső csoportos kislányok is megirigyelhetik.

 

Majka a koronavírussal kapcsolatos újabb lehetséges szigorítások hallatán akadt ki Facebook-oldalán közzétett videójában. Azt, hogy a kormány kilátásba helyezte, hogy a közeljövőben újból szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezethetnek be, a zenész nem tudta szó nélkül hagyni.

 

Ezután többen kommentben jelezték a zenésznek, menjen el dolgozni. Az ózdi muzsikus ezúttal sem tartotta magában a gondolatait, és hosszan válaszolt a kritikusoknak.

“A hőzöngő billentyűzethuszároknak eszükbe  sem jut, hogy  senki nem a mikrofon mögé születik, és pont az az elégedetlenség, az a tűz vitte előre őket az életben, ami ezekben a wi-fi lovagokban nincs meg. (…) Szavak nincsenek az irigységre, és a butaságra. Viszont egyvalamiről biztosíthatom őket! MINDEGY MIT MONDANAK!! És ezt minden olyan előadó nevében mondhatom akiben dolgozik a hèv, hogy újra színpadon álljon.

Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni, (meg mittomen még hova küldenek minket), mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok, hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak akiknek ez a szakmájuk, és jól csináljàk.”

– fogalmaz posztjában Majka.

 

Check Also

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Hidvéghi Balázs belerúgott egyet a momentumos hazaárulóba:   „A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort …