2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hadházy padlón: A koronavírus oldal egy mocskos propaganda

A propagandamesterek nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket...,- írja remegő kezeivel Hadházy (Xanax) Ákos.  Ezt adta elő a súlytalan beteg ember:„Hihetetlen agyrém, de igaz: a koronavirus.gov.hu oldalon (tudják, az egyetlen hiteles forrás) fullba nyomják a legprimitívebb kormánypropagandát. Két, járvánnyal kapcsolatos hír között megjelenik Orbán, Szijjártó vagy a kormányszóvivő hazug üzenete a miniszterelnök brüsszeli tárgyalásairól. De Müller Cecília arról is fontosnak tartja tájékoztatni a közvéleményt, hogy Novák Katalin interjúja szerint
Amíg nemzeti kormánya lesz Magyarországnak, addig a családtámogatások fedezetét a kormány előteremti, a körük pedig bővülni fog, nem szűkülni! 
Olyan ez, mint amikor a mocskos propagandagépezet a világbajnokság meccseinek szüneteiben hányta a pofánkba az egyperces propagandahíreket. Ezek szerint a koronavirus.gov.hu oldal (még egyszer: Müller szerint az egyetlen hiteles tájékozódási forrás a járvány alatt) elég látogatott – gondolom, mindenki figyeli, hogy lehet-e menni horvátba, vagy sem. A propagandamesterek pedig nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket... Persze sokkal nagyobb baj, hogy az oldalon nincsenek valódi részletes és ellenőrizhető információk, mégis, amit a propagandisták most megengedtek maguknak, az ismét egy szintlépés...”      Kijelenthetjük tehát, hogy Hadházy teljesen a padlóra kerül.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató