Hadházy padlón: A koronavírus oldal egy mocskos propaganda

A propagandamesterek nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket…,- írja remegő kezeivel Hadházy (Xanax) Ákos.

 

Ezt adta elő a súlytalan beteg ember:

„Hihetetlen agyrém, de igaz: a koronavirus.gov.hu oldalon (tudják, az egyetlen hiteles forrás) fullba nyomják a legprimitívebb kormánypropagandát. Két, járvánnyal kapcsolatos hír között megjelenik Orbán, Szijjártó vagy a kormányszóvivő hazug üzenete a miniszterelnök brüsszeli tárgyalásairól. De Müller Cecília arról is fontosnak tartja tájékoztatni a közvéleményt, hogy Novák Katalin interjúja szerint

Amíg nemzeti kormánya lesz Magyarországnak, addig a családtámogatások fedezetét a kormány előteremti, a körük pedig bővülni fog, nem szűkülni! 

Olyan ez, mint amikor a mocskos propagandagépezet a világbajnokság meccseinek szüneteiben hányta a pofánkba az egyperces propagandahíreket. Ezek szerint a koronavirus.gov.hu oldal (még egyszer: Müller szerint az egyetlen hiteles tájékozódási forrás a járvány alatt) elég látogatott – gondolom, mindenki figyeli, hogy lehet-e menni horvátba, vagy sem. A propagandamesterek pedig nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket…

Persze sokkal nagyobb baj, hogy az oldalon nincsenek valódi részletes és ellenőrizhető információk, mégis, amit a propagandisták most megengedtek maguknak, az ismét egy szintlépés…”

 

 

 

Kijelenthetjük tehát, hogy Hadházy teljesen a padlóra kerül.

Check Also

Volner János: Magyarországnak kellemetlen fejlemény Joe Biden megválasztása

Magyarország számára kellemetlen fejlemény Joe Biden megválasztása – ezt mondta a Volner Párt elnöke. A …