2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hajós András: minél zavarosabb a helyzet, annál jobb Orbánnak

A műsorvezető egy hosszabb interjúban beszélt a műsora következő évadáról, a koronavírus-járványról, és arról, hogy elfogadna-e állami támogatást.

Hajós a 168órának nyilatkozott, és szó esett arról is, hogy a műsorvezető a kórházi ágyak felszabadítása idején a Facebook-oldalán felajánlotta, hogy van otthon egy üres szobája, ha rászorulna egy beteg. Leszögezte, hogy a posztja csupán egy gesztus volt, hogy felnyissa az emberek szemét. Továbbá elmondta, hogy értékeli a járvány első hullámát:
"Nem árt odafigyelni arra, hogy ha a járvány második hullámára hivatkozva ismét korlátozásokat rendelnének el, az a valós veszélyről szólna-e vagy teljesen másról. Például arról, hogy valakinek jól jön naponta négy sajtótájékoztató keretében megmenteni a népet. Bárki is van kormányon, ugrásszerűen javulhat a bizalmi indexe, mivel az emberek azt akarják érezni, hogy jó kezekben van az életük. Orbán Viktor számára nincs ennél kedvezőbb helyzet, neki ez az igazi terepe: minél zavarosabbak a közállapotok, minél kevesebb információhoz jut a lakosság, és ő a hatalmi piramisa csúcsáról egy személyben irányíthat. Még mindig jobb persze, ha valódi „ellenséggel” hadakozik, nem az általa kitalálttal. És tény, hogy a vírust elég jól megúsztuk, aki akarja, neki is köszönheti."
      Adta elő Hajós.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató