Liberális párt is megjött: Az EU megelégelte Orbán Viktor korrupt és szabadságellenes politikáját

Bősz Anett vagy ki a retek az, a liberális párt nevében az alábbiakat okádta ki mocskos pofájából, a padlón fetrengve:

Az elmúlt négy nap az európai közösség közös sikerét és Orbán Viktor nemzetközi kudarcát hozta. A miniszterelnök és pártja kudarca nem hazánk kudarca, éppen ellenkezőleg. Most végre valódi segítséget kaphatnak a hazai demokraták, annak érdekében, hogy újraépíthessük a köztársaságot és a demokratikus intézményrendszert.

 

 

Itt pedig a liberális párt ökörsége:

 

Az új európai uniós költségvetés szövegéből egyértelműen látszik, hogy az Európai Unió megelégelte Orbán Viktor szabadságellenes és korrupt politikáját. Orbán céljaival szemben, a következő ciklusban a támogatások odaítélését a jogállami normák betartásához és a források jogszerű elköltéséhez kötötte az Európai Tanács.

Ez az, ami ellen a magyar miniszterelnök korábban élesen tiltakozott. Sőt, Orbán még egy határozatot is elfogadtatott a fideszes többségű parlamenttel, hogy megvétózhassa a költségvetést, ha abban a jogállami normák betartását is elvárják, és ha a civil szervezetek is részesülhetnek a támogatásokból. Orbán mégsem ellenkezett, korábbi ígéretét megszegte, és maga is igennel voksolt a közös európai költségvetésre.

Így a jövőben megvonhatják Magyarországtól az európai forrásokat, ha a Fidesz-kormány nem tartja be a demokratikus játékszabályokat, és az eddigi gyakorlathoz hasonlóan, tisztességtelen módon osztják el itthon az uniós támogatásokat.

Dupla veszély ez a Fideszre és a gazdasági holdudvarára nézve, amely az elmúlt években első számú haszonélvezője volt az uniós támogatásoknak. Az új költségvetésben szereplő feltételek gyakorlatba ültetése azonban körülményesnek ígérkezik. Nem várhatjuk el Európától, hogy helyettünk tegyen rendet idehaza. 2022-ben saját magunk dönthetünk az ország jövőjéről, és gondoskodhatunk róla, hogy Orbán szabadságellenes és korrupt politikáját egyszer és mindenkorra felszámoljuk.- írták a libsik közleményükben.

 

 

 

Nem tudjuk, hogy vannak vele kedves Olvasóink, nekünk lassan leszakad a vesénk a röhögéstől. Ilyen vergődés még a kalendáriumban sincsen, amit ez az anyaszomorító ellenzék művel.

Check Also

Az ENSZ belekötött Magyarországba, erre kaptak egy válaszlevelet és ki is akadtak

Az elmúlt években többször is jelezte az Egyesült Nemzetek Szövetsége, hogy a magyar kormány egy-egy …