Dopeman megint szétalázta a hazaáruló ellenzéket – Videó

Nem nagyon rajongunk a rapperért, de ezt ismét meg kell osztanunk. Pityinger László alias Dopeman az EU-csúcs utáni mocskolódásról fejtette ki a véleményét.

A témát így konferálta be Dopeman:

Mai témánk nem más, mint a három darab milliárddal járó újítás, elvileg Magyarország részére. OV megint villantott, az az igazság! 

Pityinger legalább reálisan nézi az EU-csúcs eredményét, hiába vergődik az ellenzék, Orbán Viktor nagyot ment Brüsszelben, ezt mondta Dopeman:

Nyugodtan állíthatom azt, hogy az emberek többsége tulajdonképpen örömmel nyugtázza azt, hogy miniszterelnökünk eredményesen képviselte a saját maga és Magyarország érdekeit az Unió tanácskozásán.

Mint ismert, Dobrev Klára volt az, aki a leghangosabban vergődött, erre borult ki a videoblogger:

Vannak történések, amiket érdemes kritizálni, és egyébként vannak olyan dolgok is ezzel a forráselosztással kapcsolatban meg lehet ellenzéki módon szólalni, de vannak olyan teljesítmények, ahol csak gratulálni érdemes.

Dopeman felidézte a Gyurcsány-kormány rombolását is, megemlítette, hogy milyen mélyen volt Magyarország:

Gyurcsányék anno csődbe tudták vinni az országot és emellett még el is adósították: IMF hitel és a többi… majd 2010-ben szinte nevetve adták át a kormányzást, mert nagyjából úgy nézett ki az országnak a helyzete, hogy aki most kimegy, az utána bejövő lekapcsolja a villanyt és leadja a kulcsot. 

Teljesen kontraproduktív lesz az ellenzéki narratíva a rapper szerint, mert Orbán Viktor teljesítményét a legtöbb magyar elismeri, hiába vergődik az ellenzék. Teljesen felesleges ilyeneket mondaniuk, mert csak saját magukat égetik és lejáratják magukat.

Minden magyar állampolgárnak a teljesítményt értékelni kell. Ha kimegy egy ember és hárommilliárd euróval több sajtot kiénekel ott a holló szájából, akkor azt el kell ismerni és azt kell mondani, hogy gratulálok. Te ezt tudod, hogy kell csinálni és “jól nyomod, tesó!”

 

 

Vadhajtasok.hu

Check Also

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Hidvéghi Balázs belerúgott egyet a momentumos hazaárulóba:   „A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort …