2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dopeman megint szétalázta a hazaáruló ellenzéket - Videó

Nem nagyon rajongunk a rapperért, de ezt ismét meg kell osztanunk. Pityinger László alias Dopeman az EU-csúcs utáni mocskolódásról fejtette ki a véleményét.A témát így konferálta be Dopeman:
Mai témánk nem más, mint a három darab milliárddal járó újítás, elvileg Magyarország részére. OV megint villantott, az az igazság! 
Pityinger legalább reálisan nézi az EU-csúcs eredményét, hiába vergődik az ellenzék, Orbán Viktor nagyot ment Brüsszelben, ezt mondta Dopeman:
Nyugodtan állíthatom azt, hogy az emberek többsége tulajdonképpen örömmel nyugtázza azt, hogy miniszterelnökünk eredményesen képviselte a saját maga és Magyarország érdekeit az Unió tanácskozásán.
Mint ismert, Dobrev Klára volt az, aki a leghangosabban vergődött, erre borult ki a videoblogger:
Vannak történések, amiket érdemes kritizálni, és egyébként vannak olyan dolgok is ezzel a forráselosztással kapcsolatban meg lehet ellenzéki módon szólalni, de vannak olyan teljesítmények, ahol csak gratulálni érdemes.
Dopeman felidézte a Gyurcsány-kormány rombolását is, megemlítette, hogy milyen mélyen volt Magyarország:
Gyurcsányék anno csődbe tudták vinni az országot és emellett még el is adósították: IMF hitel és a többi... majd 2010-ben szinte nevetve adták át a kormányzást, mert nagyjából úgy nézett ki az országnak a helyzete, hogy aki most kimegy, az utána bejövő lekapcsolja a villanyt és leadja a kulcsot. 
Teljesen kontraproduktív lesz az ellenzéki narratíva a rapper szerint, mert Orbán Viktor teljesítményét a legtöbb magyar elismeri, hiába vergődik az ellenzék. Teljesen felesleges ilyeneket mondaniuk, mert csak saját magukat égetik és lejáratják magukat.
Minden magyar állampolgárnak a teljesítményt értékelni kell. Ha kimegy egy ember és hárommilliárd euróval több sajtot kiénekel ott a holló szájából, akkor azt el kell ismerni és azt kell mondani, hogy gratulálok. Te ezt tudod, hogy kell csinálni és "jól nyomod, tesó!"
https://www.youtube.com/watch?v=TAW6tPInoT8&t=1043s    Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató