Szentesi Zöldi László üzent a picsogó indexeseknek: Keresem, egyre csak keresem a gonosz Fideszt ebben a történetben – de nem találom

Embereljétek meg végre magatokat, fejezzétek be a mártírkodást, ne sírjatok, mint a fosós gyerek, hanem dolgozzatok, ahogyan a gyári melós – írja a publicista.

„Keresem, egyre csak keresem a gonosz Fideszt ebben a történetben – de nem találom.

Azt viszont látom, hogy köztudottan liberális és áljobboldali újságírók kaszabolják, nyírják, fúrják egymást, kegyetlenül és elszántan. Már-már azt hinné az ember, jobban utálják egymást, mint minket.

Gondolom, a Fideszben most kérnek egy kávét. Egyébként meg semmi látnivaló nincs itt. Egy médium vezetője távozik, jön egy másik. Ezer ilyet láttam pályafutásom alatt. Kedves indexesek! Embereljétek meg végre magatokat, fejezzétek be a mártírkodást, ne sírjatok, mint a fosós gyerek, hanem dolgozzatok, ahogyan a gyári melós, a fogorvos és a tanár is dolgozik ebben az országban!

Nem, egyáltalán nem vagytok különlegesek. Pontosan annyit értek, mint bárki más, aki fizetésből tartja el magát vagy a családját. És a végére mondok valami meglepőt: Szombathy Pál jó szakember, nem is tisztességtelen, jól jártok vele. Hajrá!”

Forrás: Mandiner

Check Also

Az ENSZ belekötött Magyarországba, erre kaptak egy válaszlevelet és ki is akadtak

Az elmúlt években többször is jelezte az Egyesült Nemzetek Szövetsége, hogy a magyar kormány egy-egy …