Miben különbözik Lukasenkó “diktatúrája” Macron liberális demokráciájától?

Amikor Macron löveti a népét, akkor hol van a Momentum meg a liberális kórus?

Másfél éve megy a balhé Franciaországban, de sosem hallottam a liberálisokat úgy sírni, mint Lukasenka miatt. Hol volt a Momentum akkor? A sárgamellényes mozgalom minden héten utcára vonult a rezsim ellen, rendre szemeket lőttek ki és francia embereket vertek össze. A vezetőjüknek például a szemét is sikerült kilőniük a csendőröknek. Addig jutottak a nagy EU-s vezérek, hogy betiltották brutális tömegoszlató fegyvert.

 

Amúgy valahonnan annyira ismerős ez a macronista rezsim. Ja, igen! A gyurcsányi-diktatúrára hajaz.

A balatonlellei szabadegyetemen okosodó, csillogó tekintetű fiatalok biztos nem tudnak ezekről. Hogy viperával ütötték a magyart, másoknak a szemüket lőtték ki, voltak olyanok, akiket a munkahelyükről vittek el, azonosító nélküli rendőrök csépelték a népet, lovasrendőr roham stb… És akkor Dobrev Klára megírja a fehéroroszokért rettegő Facebook bejegyzését. Ezt a rohadt képmutatást, egészen gusztustalan ez a politikai amnézia.

Akkor sem aggódott az Európai Unió a Magyarországon történtek miatt. Most biztosan megtennék, csak az a bajuk, hogy itt Orbán Viktor nem vereti bucira az O1G-s sleppet, mint Gyurcsány Gergényije. Itt mindenki azt csinál, amit csak akar. A momentumos vezér is nyugodtan dobálhatta a rendőröket pirotechnikai eszközökkel. Ilyen ez a magyar diktatúra.

Bandinak ezt Minszkben kellene dobálnia, hitelesebb lenne az aggódása…

 

 

Arról nem is beszélek, hogy a két kézdivásárhelyi srácot bebörtönözte az EU tag Románia. Bizonyítékok nélkül, koncepciós per zajlik. A Momentum inkább Fehéroroszország miatt aggódik, értem… ami nem is EU-s ország.

Továbbá olyan szívesen megkérdezném mondjuk Fekete-Győrtől, hogy

mégis miben különbözik Lukasenka diktatúrája a brit, német, svéd, francia, belga stb. liberális demokráciától?

Ahol már nem írhatod le a véleményed pl. a migrációról, rád erőltetik a (hogy PC legyek) az LMBTQ ideológiát, jobboldali pártokat, politikusokat félemlítenek meg az Antifával, elnyomják a jobboldali sajtót. Említhetjük Zemmourt, a francia értelmiségit, akit azért támadnak, mert elmondta a véleményét a népességcseréről. De, ne felejtsük ki a németeket, ahol már Lenin szobrot állítanak, építik a kommunizmust. Amúgy hosszasan tudnám sorolni ezeket a dolgokat. Többször beszámoltunk a Vadhajtásokon az AfD pártot és politikusaikat ért atrocitásokról.

Ott a Facebookon kiírsz valami igazat, a rendőr kopogtat másnap, a munkádat, egzisztenciádat elveszíted. A briteknél a minap történt egy olyan eset, hogy a Doverbe érkező migránsokat valaki videózta, és a rendőr őt állította elő. Volt olyan politikai aktivista is, akinek már a nevét sem lehet leírni a Facebookon, ő például az erőszakoló migráns bandákról számolt volna be a videóblogján. Kattant is a bilincs és jött a több hónapos börtön.

(Mikor kint voltam Göteborgban és a migrációról kérdeztem az utca emberét, csak lestek mint hal a szatyorban… meg voltak rémülve, nem mertek beszélni) na, számomra ez jelenti a KOMMUNIZMUST.

És ezek az országok oktatnak minket jogállamiságból. Akkor most melyik a diktatúra?

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Check Also

Csodálatos az új magyar közösségi oldal! Lehet írni, hogy mocskos buzik! Nincs tiltás!

Gyerekek!   Kipróbáltuk az új magyar közösségi oldalt, nekünk mindent lehet végre.   Mocskos buzizhatunk …