Nigel Farage: több tízezer migránst szállásolnak el vízparti szállodákban

“Három-négy csillagos hotelek, vízparton, mind zárva, de az összes szoba kiadva hónapokra előre. Első ránézésre szokatlan lehet, de a helyi lakosok nagyon is tisztában vannak a helyzettel: a hotelek illegális bevándorlók ezreit szállásolják el az adófizetők pénzén, és helyenként még túrákra is viszik őket.”

Három-négy csillagos hotelek, vízparton, mind zárva, de az összes szoba kiadva hónapokra előre. Első ránézésre szokatlan lehet, de a helyi lakosok nagyon is tisztában vannak a helyzettel: a hotelek illegális bevándorlók ezreit szállásolják el az adófizetők pénzén, és helyenként még túrákra is viszik őket.

Több tízezer illegális bevándorló él luxuskörülmények között Angliában, mutatott rá Nigel Farage, a Brexit Párt elnöke. Farage hónapok óta követi a brit partokat célzó migránsokat, és új oknyomozó videósorozatában lerántja a leplet arról, hogy pontosan hova is kerülnek azok, akik törvényellenesen kötnek ki az országban.

Egy korábbi videójában, már igazolta, hogy a bromsgrove-i Hilton Hotel körüli pletykákat, miszerint a hotel minden szobája hónapokra előre le van foglalva, mert ott illegális bevándorlókat szállásolnak el. Farage most észak-angliai városokat látogatott meg és megdöbbentő felfedezést tett. A négy hotel, amelyeket meglátogatott, ugyanazokat az ismertetőjegyeket mutatta, mint a Hilton. Minden szoba foglalt, hivatalosan zárva tartanak. Az ablakok nyitva, nyilvánvalóan használják a szobákat. Viszont a biztonsági szolgálat senkit nem enged be és így Farage-t is megkérték, hogy távozzon ,és ne kérdezősködjön. Négy hotel, ugyanaz a forgatókönyv mind a négy alkalommal.

Ami leginkább meglepte Farage-t azonban, az nem a tény, hogy három-négy csillagos vízparti hotelekben szállnak meg a bevándorlók, hanem az, hogy az egyik hotelben, a liverpooli Holiday Express Innben, a bevándorlókat még túrázni is vitték a legendás Liverpool FC sportcsarnokába. Megnézhették a stadiont és az öltözőket is, ami a helyi lakosok szerint keveseknek adatik meg. Az egyik kérdezett lakos azt is elmondta, hogy nem megtört menekülteket látni a környéken, hanem jól szituált fiatalokat, akik az ő pénzükön élik az életüket a hotelekben. Farage felhívta a figyelmet arra is, hogy mivel az eseményt megosztották Facebookon is, lényegében a bevándorlók meghívót küldtek barátaiknak azzal az üzenettel, hogy igenis megéri az Egyesült Királyságban illegálisan tartózkodni.

Forrás: V4NA nyomán

Check Also

Bevándorlók vadásznak rendőrökre a francia külvárosokban

Passzióból rendőröket hívnak ki a francia nagyvárosok bevándorló negyedéből fiatalok, hogy aztán ha a rendőrök …