Videó az akcióról: Novák levette és a kukába helyezte Kamu Geri szivárványos zászlaját

Mint ismert, Novák Előd a Mi Hazánk alelnöke tegnap este eltávolította a főpolgármester által kihelyezett zászlót.

Novák Előd tűzoltólétrán mászott fel, ledobta a zászlót majd a kukába helyezte. A rendőrök előállították, amikor visszament a létráért. Provokációnak, „homoszexuális propagandának” tartja a meleg büszkeséget hirdető zászló kihelyezését – ez hallható a felvételen.

Budapesten idén először került ki az LMBTQ közösség szivárványszínű zászlója a Városháza homlokzatára Karácsony Gergely jóvoltából, majd megjelent a IX. kerületi polgármesteri hivatalon is, iletve Pikó András helyezett még el egy molinót a nyolcadik kerületben. Az előbbit szintén leszedték a hazafiak.

„A Mi Hazánk Mozgalom szerint ennek a családellenes jelképnek nincs helye az utcán, pláne nem a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnökünk és más aktivistáink segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétráról eltávolította az oda nem illő textíliát. A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő” – fogalmaz a Mi Hazánk Mozgalom közleménye.

A főpolgármester idáig nem reagált.

Vadhajtások.hu

 

Check Also

Volner János egy rövid videóban rántja le a leplet a hazug Jákobról

A Volner Párt elnöke írja a közösségi oldalán:   Kötelező videó! Volner a Jobbik árulásáról …