Dörner György volt a vendég Bayer Zsolt show-műsorában – Videó

Az első szünet utáni Bayer show egy balatoni körképpel indult, mely az 51 darab fizetős strand és a 49 darab szabad strand, valamint a szabad strandokkal kapcsolatos aláírásgyűjtés kérdéskörét boncolgatta.

Ezt követően Medgyessy Péter egykori nyaralásáról és a balliberális sajtó csatlakozására emlékeztetett Bayer Zsolt műsorvezető.

Az Amerikai Egyesült Államokban egyre elhatalmasodó zavargások és a közelgő választás is szóba került.

Ami pedig Magyarországot illeti, 1997 óta most fordult elő először, hogy százezernél is több gyermek született, vélhetően a kormány családtámogatási politikájának köszönhetően.

A műsor második felében Dörner György, Kossuth-díjas magyar színművész, szinkronszínész, az Újszínház igazgatója volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.

A daliás hősi időkről való megemlékezés után – ahogy Bayer Zsolt fogalmazott – a Színház- és Filmművészeti Egyetem, valamint az utóbbi néhány évtizedben zajló, kultúrát is érintő eseményekről beszélgettek.

„Az új kommunisták a régi kommunistákkal harcoltak, ez a bolsevizmus sajátja. Szóval a nemzetköziek, azok ilyenek, egymást nyírják. Az természetes, hogy aki nem közéjük tartozik, azt nem, hogy nyírják, hanem egyszerűen ölik, ez a történelem. Szerencsére mi egy kicsit később születtünk ahhoz és így nem haltunk bele a kommunizmusba. Volt, aki belehalt és ölni nagyon sokféleképpen lehet. Nem csak úgy, hogy elveszed az életét. Úgy is lehet ölni, hogy belehajszolod a halálba. Rengeteg ilyen színészi pálya és egyáltalán művészi pálya van, hogy halál lett a vége, pedig nem kellett volna.”

– jegyezte meg Dörner György, a régi időkre emlékezve.

„Nem kell misztifikálni ezt, tenni kell azt hiszem a kulturális kormányzatnak tenni kell a dolgát és passz. Magasról nem kell, hogy érdekelje mindenféle nyivákolás, hogy egy klasszikus idézzek: Megunják, hazamennek!”

– egyszerűsítette le a helyzetet a Kossuth-díjas színművész.

„Itt valami olyan, kétes értékű összetartás van bolsevikok közt, amit meg lehet tanulni egyébként bárki másnak is, sőt, én véleményem szerint ebben a tekintetben tanulásra szorulok és mindenki azt gondolta, hogy ezek tényleg egy húron pendülnek velünk (…)”

– mondta Dörner György, az Újszínház igazgatója.

Egy Csurka idézetet is szóba került a műsorban:

“A bolsevik nem szeret versenyezni, még akkor sem ha nyerésre áll! Ő a zsűriben akar ülni azonnal”

 

Forrás: HírTV

Check Also

Goromba német öregember, szeretetteljes bevándorlók, baklava: így érzékenyít a német áruházlánc – Videó

Karácsony alkalmából érzékenyít a német áruházlánc.   Az egyik legnagyobb németországi diszkont áruházlánc, a hazánkban …