2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kibújt a szög a zsákból: Soros egyetemének szlogenjét skandálták a tünciző ripacsok

"SZAAABAD ORSZÁG, SZABAD EGYETEM!"
a Soros egyeteme, a CEU által korábban alkalmazott, és azóta is több különböző ügyben bevetett szlogent skandálták hétfőn a színművészetisek.A színészet az ellenséges felforgatás egyik legtermékenyebb talaja. A színészek ugyanis befolyásolhatók, mert nincs valódi saját személyiségük. Üresek: ezért képesek megjeleníteni mások személyiségét. Íly módon mesterien befolyásolják a tömegeket, akik azt hiszik, valódi embereket látnak. Így aztán a színészek jól használhatók manipulatív és gonosz ideológiák szócsöveként. A felheccelt ripacstojások szeptember 1-re virradóra elfoglalták a Színművészeti Egyetem épületét. Figyeljük meg a videóban az egyetemfoglalók üres és bamba tekintetét!

Videó ITT!

Sok színésznél az üresség kozmikus egoval társul, miközben a hétköznapi valóságtól teljesen elszakadnak. Így játszhatnak a csepűrágók fontos szerepet egy jól működő társadalom legmélyebb szintű felforgatásában, ami később ellenséges hatalomátvételhez, nagyszerű kultúrák hanyatlásához és tömegek nyomorúságához vezet. Nézzünk egy példát a rendkívül veszélyes liberálfasiszta manipulációra, amelyet színészek művelnek, és ellenséges felforgatásnak minősíthető: Néhány évvel ezelőtt egy magyar férfi, (nevezzük R.-nek) a családjával megnézett egy darabot egy budapesti színházban, amely az örmények elleni népirtásról (1915-1917) szólt. A srác úgy jött ki az előadásról, hogy "mindkét fél hibás volt". Ez azt jelenti, hogy sikerült őt teljesen összezavarniuk libsiéknek. Az örmények elleni népirtás ugyanis valójában egy ártatlan keresztény kisebbség elleni iszlám népirtás volt. Dzsihád. Ugyanolyan brutális, mint amit manapság az ISIS művel, amikor békés népcsoportokat irt ki, Allah és Mohamed parancsára. R. agyát tehát sikerült kimosniuk, így ő már az áldozatot is elkezdte hibáztatni. Egyértelmű, hogy ha sok ilyen ember lesz, aki nem látja át az iszlám gyarmatosítás veszélyét, akkor az ő nyomásukra megnyílnak a határok, minden értelemben. És akkor az iszlamizáció ugyanúgy tönkreteszi Magyarországot, mint ahogy tönkretette Nyugat-Európa nagy részét. Ez a fajta felforgatás tehát amilyen nehezen megfogható, olyan veszélyes hosszú távon. Mindez nem most kezdődött: maguk a vadul tünciző színészek is ennek a hosszú távú liberálbolsevik agymosásnak a termékei. És ez az agymosás működik: amikor valaki megpróbálja a színészeket megakasztani ebben a rosszindulatú, ostoba és veszélyes játékban, akkor felszínre kerül valódi énjük: a hisztérikus és hiú nárcisztikus lényük. Tisztelet a ritka kivételnek, akik valódi emberek közöttük, és akiket könnyű felismerni, mert őket kiközösítik a zombifalkájukból. A fantom háttérhatalom láthatóan már régen kidolgozta a szisztémát, hogy mely szakmai területek képviselői között kell megtalálni azokat a személyeket, akik különböző ráhatásokkal, agymosással, vagy önként felvállalják a nemzeti létre káros ideológia terjesztését. Így célzottan a színészek, ügyvédek, orvosok, bírók, tanárok, politikusok vagyis olyan szakmát folytatók köreiben próbálnak - sajnos nem kis sikerrel - beszervezni embereket, akik kritika nélkül képviselik ideológiájukat, meggyőződésből, gyűlöletből, anyagi érdekből, vagy csak hasznos idióták a számukra.Megkapták a parancsot: nem tárgyalni, ellenállni, elfoglalni, felforgatni. Ebből is látszik, hogy a demokrácia csak hivatkozás önös érdekeik szerint.
"SZAAABAD ORSZÁG, SZABAD EGYETEM!"
- skandálták a bamba ripacsok a globalista háttérhatalom ügynökei által fegyverként alkalmazott mondatot a Színművészeti épülete előtt. Megint minden PONT FORDÍTVA VAN, MINT AMIT A "LIBERÁLIS" ELVTÁRSAK HAZUDNAK. Valójában a Színművészeti a globalista elnyomók fő fészke és Vidnyánszkyék a valódi szabadságharcosok. A valóság tehát: "Soooros Ország, Soros egyetem". Vagyis S.O.S.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató