2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Franciaországban elraboltak és megerőszakoltak egy 9 éves kislányt a migránsok

Két, bevándorló hátterű férfi erőszakolt meg a hétvégén egy 9 éves francia kislányt, illetve egyikük megbecstelenített egy 73 éves nőt is. A két férfit már letartóztatták.A BBC beszámolója alapján vasárnap, a nyugat-franciaországi Villiers nevű faluban egy férfi elrabolt egy 9 éves kislányt, akit a szülei elküldtek, hogy vegyen a helyi boltban kenyeret.
A KISLÁNYT BETUSZKOLTA EGY CITROËNBE, AMIBEN VOLT EGY MÁSIK FÉRFI IS, ELHAJTOTTAK, MAJD MINDKETTEN MEGERŐSZAKOLTÁK A GYEREKET. 
Ezt követően kidobták az autóból, a kislányt nemsokára megtaláltak a helybeliek, és a Poitiers-ben lévő egyetemi kórházba szállították, ahol jelenleg is megfigyelés alatt tartják. A gyermek szülei feljelentést tettek, majd megindult a hajsza az erőszakolók ellen.
A KEGYETLEN TÁMADÓKAT HÉTFŐN ESTE FOGTÁK EL A KÖZELI SAUMUR NEVŰ FALU TERÜLETÉN. 
Kiderült, hogy a Citroën, amit használtak, lopott volt.
AZ EGYIK FÉRFIT MÉG AZZAL GYANÚSÍTJÁK, HOGY PÉNTEKEN, SZINTÉN VILLIERS-BEN MEGERŐSZAKOLT EGY 73 ÉVES NŐT IS. 
A gyanúsítottak DNS-mintáinak a vizsgálata jelenleg folyamatban van. Villiers polgármestere az idős nő megbecstelenítésével kapcsolatosan azt nyilatkozta, hogy a tettes idegen, és nem helybeli lakos. A környékbeliek szerint
AZ ERŐSZAKOLÓK MIGRÁNSOK, VAGY MIGRÁCIÓS HÁTTERŰEK, AZONBAN A FRANCIA HATÓSÁGOK SOHA NEM KÖZÖLNEK ADATOKAT A GYANÚSÍTOTTAK SZÁRMAZÁSÁRÓL, ÁLLAMPOLGÁRSÁGÁRÓL, 
így biztosat ebben a tekintetben nem lehet állítani.Forrás: Origo
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató