2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Gulyás Gergely üzent Kamu Gerinek: “A főpolgármester úr szellemekkel harcol”

“A Hajógyári-szigeten semmi nem fog épülni, egyetlen fát sem fogunk kivágni” - Gulyás Gergely a Facebook oldalán cáfolja Karácsony Gergelyt, aki azt posztolta, hogy a projekt előkészítése folyik. A főpolgármester már petíciót is indított ellene.

“A főpolgármester szellemekkel harcol, így nem kizárt, hogy győzni fog. A Hajógyári-szigeten semmi nem fog épülni, egyetlen fát sem fogunk kivágni” - ezt Gulyás Gergely posztolta a Facebook oldalán, miután Karácsony Gergely főpolgármester szintén egy Facebook-posztban kétségbe vonta ezt.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint “mindannyiunk számára hasznosabb lenne, ha a főpolgármester úr a közösségi médiában megnyilvánuló aktivitását inkább a már szeptemberben állandósult karácsonyi dugók és közlekedési káosz felszámolására fordítaná” - írta Gulyás Gergely.Előtte Karácsony Gergely azt állította a Facebook oldalán, hogy a Hajógyári-szigetre tervezett beruházás - amely 1000 fa kivágásával, a zöldfelület megcsonkolásával járna - előkészítése a gyakorlatban folyik tovább. “Akkor újra: a szigeten semmiféle beruházás nem járhat a zöldfelület indokolatlan pusztításával! Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét Kiss László III. kerületi polgármesterrel közösen” - posztolta a főpolgármester.
Karácsony Gergely egy petíció aláírására is buzdított: “Most Te is tehetsz azért, hogy a természetes Duna-part és a tágas közpark megmeneküljön a beépítéstől! Írd alá a tiltakozó petíciót” - írta.
Forrás: ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató