2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Rettegnek az erőszakos egytemfoglalók, mert megzavarták őket az anarchiában

Maszkos ismeretlenek füstbombával támadtak az SZFE-re - retteg a szélsőbalos ATV, de már megírta az Index meg a HVG is.Magyarul a bűncselekményt folytató anarchistákat zavarja, hogy egyeseket zavar a tevékenységük. Ezek annyira aljasak, hogy már nem is fogják fel, hogy mit nyilatkoznak. Ezek szerint az, hogy elfoglalnak egy közintézményt az rendben van, nincs semmi kivetnivaló. Beszarás, de komolyan...Tegnap megírtuk, hogy mi történt. Hazafiak megunták a szélsőbaloldali anarchisták vergődését és üzentek nekik a helyszínen.

Hetek óta tematizálja a közbeszédet a Színház-és Filmművészeti Egyetem ügye - írja az ATV. A Spirit Show vendége Karsai György, az SZFE egyetemi tanára volt, aki elmondta, hogy konfliktus odáig fajult, hogy tegnap este ismeretlenek füstbombával támadtak a Színműre.

“Elfoglalni, tönkretenni, bedarálni - ez a hatalom természete, de mi küzdeni fogunk” - mondta Karsai György, megjegyezve, hogy egészen eldurvult a helyzet. Az egyetemi tanár a Spirit Showban arról tesz említést, hogy most már csőcselék is megtámadta az egyetem épületét, tegnap este érte őket egy konkrét atrocitás is. Karsai elmesélte, hogy az esti órákban 4-6, maszkot viselő fiatal személy gyakorlatilag megtámadta a Színművészetit: egy létrát támasztva felmásztak az előtetőre, füstbombát gyújtottak, majd elmenekültek. (Biztos menekülni kellett, aha - A szerk.) “Ezt nem lehet szó nélkül hagyni” - jelentette ki Karsai, szerinte ez az a szint, ahol a csőcselék bevetése is szükségessé vált az ellenoldal részéről. “Nem lehet tudni, hogy ez hova fog vezetni” - fejezte ki aggodalmát az SZFE oktatója.   Elmentek Ti a kurva anyátokba... erősítsétek meg az őrséget a Pa-Dö-Dő-vel, akkor nem férnek oda a hívatlan vendégek!  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató