2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kezdődik: FeGyőr szerint Dobrev Klára listavezetésével nem lehet nyerni

Fekete-Győr András kérdésre válaszolva azt válaszolta, hogy az országos politikában a Momentum mindenkit partnernek tekint, a Fideszt és a Mi Hazánkat kivéve. Mint mondta, jelenleg két dolog biztos. Az egyik az, hogy a 106 egyéni választókerületben 106 közös jelöltet állít az ellenzék. A másik pedig a közös program megalkotása, erről már döntés született az első pártelnöki találkozón, és el is indult különböző bizottságokban a munka. Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenccel a Momentum megbékélt-e már, Fekete-Győr András azt válaszolta: a volt kormányfőnek van több százezer szavazója, akiket a Momentum nemcsak tisztel, de nagyon sok esetben együtt is dolgozik velük az utcákon.
Szóval, ha úgy tetszik, igen, megbékéltünk. Én soha nem kérném azt, mondjuk, Botka Lászlóval ellentétben, hogy Gyurcsány Ferenc ne legyen rajta ezen a listán
– mondta a Momentum első embere.
AZ INFORÁDIÓNAK ARRA A FELVETÉSÉRE, HOGY ELFOGADNÁK-E KÖZÖS ELLENZÉKI LISTAVEZETŐNEK, MINISZTERELNÖK-JELÖLTNEK DOBREV KLÁRÁT, AZT MONDTA: AHOGY GYURCSÁNY FERENCCEL SINCS SEMMI PROBLÉMA, ÚGY A FELESÉGÉVEL SINCS.
Hozzátette: az emberek túlnyomó többsége elutasító Gyurcsány Ferenccel és nagyon sokan Dobrev Klárával szemben is, ami nehéz lehet Dobrev Klárának, mert ő nem követte el azokat a kormányzati hibákat és politikai felelőtlenségeket, amiket a férje, tehát nem érdemli meg, hogy ennyire kritikusak legyenek vele szemben az emberek. Fekete-Győr András szerint
az ellenzék azt a megoldást keresi majd, amellyel nyerni lehet, de jelen állás szerint Dobrev Klára vezetésével nem lehet nyerni.
 Forrás: Index
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató