2021. február 27. - Ákos, Bátor
EUR : 361.01
USD : 297.72
11°

Megfenyegették az aktivistát, aki petíciót indított az LMBTQ-mesekönyvek ellen

A CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, Schittl Eszter a Vasárnapnak adott interjújában azt mondta, hogy míg a család mellett kiálló jobboldaliakat szokták nácizni és gyűlölködőnek nevezni, most ő esett áldozatául a liberális véleményterrornak, ugyanis vállalhatatlan jelzőkkel illették azután, hogy petíciót indított az LMBT-mesekönyvek ellen. Schittl szerint kolléganőjét, egy ötgyermekes családanyát már saját otthonában is megfenyegették. 
Óvatosan nácir*banc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” 
– ez volt az egyik hozzászólás az egyik LMBTQ-aktivistától, ami Schittl posztja alá érkezett.A CitizenGo nevű szervezet az aláírásgyűjtéssel azt szeretné elérni, hogy a homoszexualitás gyermekekkel történő elfogadtatását szolgáló, transzneműeket reklámozó mesekönyvet vegyék le a jól ismert könyvesboltok polcairól.
A náci jelzőt már többször megkaptam, jött fizikai fenyegetés is. Ha nagyobb hangot kap egy kampányunk, sajnos ez vele jár. Éppen ezért fontos most megszólalnunk, amikor még lehet, és nem vesz mindent irányítása alá a relativizmus diktatúrája. Angliai, ötgyermekes családvédő munkatársnőmet, Caroline Farrow-t traszgender-aktivisták az otthonában fenyegették meg. Először különböző árukat rendeltek a nevében, aztán egyszer be is csöngettek hozzá, miközben gyermekei is otthon voltak. Amikor nem nevezte azon a személyes névmáson az LMBTQ-aktivistát, amit ő megkövetelt, feljelentette”
– mondta el a kampányigazgató, majd azzal folytatta, egyértelműen látszik, egyre jellemzőbb, hogy a genderlobbisták agresszíven próbálják másokra erőszakolni álláspontjukat. A CitizenGO magyarországi kampányigazgatója szerint, ha idejében felszólalunk, és ezeket a mozgalmakat megfékezzük, talán nem jutunk el hazánkban a valós fizikai agresszióig. A természetellenes elemeket tartalmazó mesekönyv árusítása ellen indított petíciót egyetlen nap alatt több mint 17 ezren írták alá. Schittl Eszter szerint ez annak köszönhető, hogy a magyarok – gondoljanak bármit is az LMBTQ-kérdésekről – egyetértenek abban, hogy a gyerekek felé nem szabad különböző szexuális ideológiákat közvetíteni, és ezzel a gondolkodásukat megzavarni. Elmesélte, hogy az egyik mesében egyenesen arra ösztönzik a fiúkat, hogy nyugodtan hordjanak lányruhát. A petíciót ITT írhatja alá.Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató