2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Orbán: Amíg Soros Györgynek ekkora befolyása van az EU-ban, addig ki kell mondani, hogy az unió korrupt

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott:Elmondta, hogy a baloldal, ha veszélyes embert lát, akkor megpróbálja levadászni. 1989-ben vettem részt egy zalaegerszegi lakossági fórumon, és már akkor valótlanságot állítottak rólam. Ez azonban hatékony, mert a hatalom esetében feltételezik, hogy korrupció történhet. Ez egy jól bejáratott rendszer - tette hozzá.
A német nyelvterületen egyébként nagyobb a korrupció, mint nálunk, de az ottani sajtó tele van azzal a botránnyal, hogy van egy hatalmas pénzmosási botrány, míg Skandináviában két nagyobb bank dőlhet be pénzmosás miatt. Nem szeretem, ha a nyugatiak azt a pozíciót veszik fel, hogy ők hibátlanok 
- hangsúlyozta Orbán Viktor.A nemzetközi támadások közös nevezője Soros György - mondta a kormányfő. Pénzt akar keresni, és befolyást akar szerezni, és ezért embereket vesz meg az uniós intézményekbe, na pontosan ez a korrupció. Amíg Soros Györgynek ekkora befolyása van az unióban, addig ki kell mondani, hogy az unió korrupt – emelte ki a kormányfő. A baloldal örömét leli abban, hogy ha egy támadás esetén az idegeneknek ad igazat – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor.
A baloldal a saját fajtája helyett a másik oldalra áll, nekünk magyaroknak ez jutott 
- tette hozzá.Forrás: Origo
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató