Ki is az a Gyurcsányné? – Rákay Philip újabb remek videóval rántja le a leplet Gyurcsányékról

Vajon ma kinek az érdekében dolgozhat, milyen motivációtól vezérelve jelenti fel menetrendszerűen Magyarországot Dobrev Klára? – teszi fel a kérdést Rákay.

Rákay Philip korábbi videója ITT ELÉRHETŐ!

Rákay Philip a közösségi oldalára feltöltött videóban mutatja be Dobrev Klárát. A videóban ismerteti a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének családi hátterét és összefonódásait a kommunista pártállammal. A médiaszemélyiség a felvételeken felidézi, hogy Dobrev nagyapja nem más, mint Apró Antal vezető kommunista politikus, aki az 1956-os magyar nemzeti forradalom és szabadságharc egyik elárulója, az annak leverését követő véres megtorlások egyik központi irányító figurája volt.

Fia, ifj. Apró Antal – Dobrev Klára nagybátjya – a pártállami titkosszolgálat III/II-es főcsoportjának volt az egyik meghatározó alakja. „Róla nincs fénykép, szinte bizonyos, hogy eltüntették” – mondja Rákay Philip.

A videóban Rákay felemlegeti Apró Antal másik gyerekének, Apró Piroskának a szerepvállalását is, aki szintén a gyilkos Kádár-rendszer egyik fontos elvtársa volt, ő Dobrev Klára anyja, aki elsősorban a külkapcsolatok terén szolgálta a szocialista egypártrendszert, nyilvánvalóan szintén szorosan együttműködve a titkosszolgálatokkal.

Arról sem szabad megfeledkezni – mondja a videóban Rákay Philip –, hogy Apró Piroska az 1956-os forradalom leverésében tevékeny részt vállaló pufajkás karhatalmista, Horn Gyula kabinetfőnöke is volt, akkor amikor az Magyarország miniszterelnöke volt. Gyurcsányné Dobrev Klára pályája elején a III/III-as SZT-tiszti múlttal rendelkező kormányfő, Medgyessy Péter kabinetfőnöke volt – mutat rá Rákay hozzátéve:

Az Apró–Dobrev klán tagjairól tehát elmondható, hogy működésük évtizedeken keresztül összeforrott a kommunista-szocialista titkosszolgálatokkal, természetesen idegen érdekeket szolgálva”.

Rákay Philip a videó végén felteszi a kérdést: vajon ma kinek az érdekében dolgozhat, milyen motivációtól vezérelve jelenti fel menetrendszerűen Magyarországot Dobrev Klára?

Forrás: Mandiner

Check Also

“Biden személyében egy szélsőséges liberális lesz a világpolitika meghatározó tényezője”

Volner János, a Volner Párt elnöke tartott sajtótájékoztatót az amerikai csalások kapcsán: Az Amerikai Egyesült …