2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Rendkívüli: Antifasiszták támadják a lengyel templomokat, a hazafiak próbálják őket megakadályozni - Videók

Tegnap este riadóztattak a hazafiak, mert a szélsőbaloldali csőcselék bejelentette, hogy meg fogják látogatni vasárnap délelőtt a templomaikat a lengyel fővárosban és több helyszínen.  Tegnap este a közleményüket a Függetlenség Menetének a Facebook oldalán tették közzé a hazafiak:
Holnap a szentmise alatt a radikális baloldal meg akarja látogatni a templomainkat. Mi egész nap ott leszünk. Legyünk éberek holnap a liturgia alatt. Aki teheti jöjjön el 10:00-re a helyszínre.
- írták a patrióták. Országszerte össze kellett hívni a csoportokat, mert több helyszínen is támadtak az anarchisták. Néhány épületet már meg is rongáltak:Egyelőre még kevés videót osztottak meg a közösségi oldalakon, de frissítjük a cikkünket:Varsóban nem tudtak bejutni a templomba, mert a hazafiak védik azt:Poznanban viszont bejutott a csőcselék a templomba:Lodz-ban sikerült kizavarni a felforgatókat:Az ok az abortusz teljes tiltása lehet, mivel a lengyel alkotmánybíróság jóváhagyja majd a szigorítást. Néhány kivételes körülmény ad csupán lehetőséget majd a terhesség megszakítására. Erre kattantak be a szélsőliberális felforgatók, mai nevükön: "civil jogvédők". Tegnap este az alkotmánybíróság egyik tagjának a lakását is mehtámadták Szczecinben: Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató